Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 28 10
Call-Girls
65010
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
ο τιτλος απο μονος του οτι δεν θα ξανασυναντουσα την καρινα.
για μια ακομη φορα διαβαζοντας τις κριτικες που οι περισσοτερες ειναι πολυ καλες για την κοπελα, μαλλον σε μενα τυχαινει να μην καθεται το εργο.
επικοινωνια με sms και κλεισιμο ραντεβου σε γνω στο ξνδ.
η καρινα εργησε μιση ωρα για να ερθει καθως απο οτι καταλαβα περιμενε να της στειλω αριθμο δωματιου για ανα ξεκινησει απο το σπιτι της.
πρωτο λοιπον αρνητικο μιση ωρα στο περιμενε.
με το που μπηκε κατευθειαν στο ψητο.
πιπα για αρχη αλλα δεν αργησα να καταθεσω.
γυρος δευτερος και εκει που μου επερνε μια εριστοκρατικη πιπα με αφηνει κομοδινο και παει για ντουζακι.
συνεχεια πιπας μετα το ντουζ και σκουφι για πολεμο.
καυλιαρικη ερωτηση για να την παρω απο κωλο αλλα δεν ημουν σε διαθεση και της ειπα κανονικα.
ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ομους μου και γυρισμα στα 4 οπου ηρθε και το αποκορυφωμα.
και εδω καπου αρχιζω να ψιλιαζομαι τι παιζει και ξενερωνω.
δεν με αφησε να βγω με την καποτα αλλα την κρατησε μεσα στο νι της και μολις βγηκα πεταχτηκε στο να παει στο μπανιο.
μπαινω να κανω και εγω το ντουζακι μου και επιστρεφω και οπως σιγα σιγα ετοιμαζομαι βλεπω στο σεντονι αιματακι και εκει καταλαβαινω τι πεχτηκε.
μαλλον της ηρθε περιοδος και γι αυτο πεταχτηκε στα μισα της πιπας για ντουζ και μετα μου προτεινε κωλο και τελος δεν αφησε την καποτα να βγει.
ε η ξενερα μου δεν λεγεται ακομα κλαιω το κατοσταρικο και βριζω τον εαυτο μου και εχω την απορια.
αφου ρε κοπελια ξερεις οτι ερχονται οι ρωσσοι τι κανονιζεις ραντεβου και τον κανεις τον αλλο να σιχαινεται το γαμησι;
ε η συνεχεια ηταν οπως καταλαβενεται να ντυθω σε χρονο ρεκορ και να την κανω.
κατι λοιπον η καθυστερηση κατι το ολο σκηνικο ξενερωσα και δεν θα ξαναπαρω.
σα να μου φαινεται θα το γυρισω στο κασκαντεριλικι ξανα.
αφου ητε σιγουρακι απο κριτικες ητε κασκαντεριλικι την ιδια ηττα θα φαμε, τουλαχιστον θα μου μεινει η δοξα της ερευνας.
ΥΓ στην τιμη συμπεριλαμβανω και το χοτελι.
για μια ακομη φορα διαβαζοντας τις κριτικες που οι περισσοτερες ειναι πολυ καλες για την κοπελα, μαλλον σε μενα τυχαινει να μην καθεται το εργο.
επικοινωνια με sms και κλεισιμο ραντεβου σε γνω στο ξνδ.
η καρινα εργησε μιση ωρα για να ερθει καθως απο οτι καταλαβα περιμενε να της στειλω αριθμο δωματιου για ανα ξεκινησει απο το σπιτι της.
πρωτο λοιπον αρνητικο μιση ωρα στο περιμενε.
με το που μπηκε κατευθειαν στο ψητο.
πιπα για αρχη αλλα δεν αργησα να καταθεσω.
γυρος δευτερος και εκει που μου επερνε μια εριστοκρατικη πιπα με αφηνει κομοδινο και παει για ντουζακι.
συνεχεια πιπας μετα το ντουζ και σκουφι για πολεμο.
καυλιαρικη ερωτηση για να την παρω απο κωλο αλλα δεν ημουν σε διαθεση και της ειπα κανονικα.
ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ομους μου και γυρισμα στα 4 οπου ηρθε και το αποκορυφωμα.
και εδω καπου αρχιζω να ψιλιαζομαι τι παιζει και ξενερωνω.
δεν με αφησε να βγω με την καποτα αλλα την κρατησε μεσα στο νι της και μολις βγηκα πεταχτηκε στο να παει στο μπανιο.
μπαινω να κανω και εγω το ντουζακι μου και επιστρεφω και οπως σιγα σιγα ετοιμαζομαι βλεπω στο σεντονι αιματακι και εκει καταλαβαινω τι πεχτηκε.
μαλλον της ηρθε περιοδος και γι αυτο πεταχτηκε στα μισα της πιπας για ντουζ και μετα μου προτεινε κωλο και τελος δεν αφησε την καποτα να βγει.
ε η ξενερα μου δεν λεγεται ακομα κλαιω το κατοσταρικο και βριζω τον εαυτο μου και εχω την απορια.
αφου ρε κοπελια ξερεις οτι ερχονται οι ρωσσοι τι κανονιζεις ραντεβου και τον κανεις τον αλλο να σιχαινεται το γαμησι;
ε η συνεχεια ηταν οπως καταλαβενεται να ντυθω σε χρονο ρεκορ και να την κανω.
κατι λοιπον η καθυστερηση κατι το ολο σκηνικο ξενερωσα και δεν θα ξαναπαρω.
σα να μου φαινεται θα το γυρισω στο κασκαντεριλικι ξανα.
αφου ητε σιγουρακι απο κριτικες ητε κασκαντεριλικι την ιδια ηττα θα φαμε, τουλαχιστον θα μου μεινει η δοξα της ερευνας.
ΥΓ στην τιμη συμπεριλαμβανω και το χοτελι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
123€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
μαυρο απο εμενα στην κυρια λογω ασχημης συμπεριφορας οσο καλη και να ειναι στα του αγωνα
και προτεινε και κωλο για να μην παρεις χαμπαρι ....οξω μωρη ξελοντζα
και για τον δευτερο φιλο που η κριτικη μου τον εκανε να μην την προτιμησει θα πω οτι οι κριτικες που γραφω αφορουν τις δικες μου εντυπωσεις και ελπιζω να βοηθαω καποιους συναγωνιστες να μην την πατανε απο κακοτοπιες που μου εχουν τυχει εμενα.
και ενα γενικο σχολιο ειναι οτι αν ολοι ημασταν ειλικρηνεις και γραφαμε τι πραγματικα μας εχει συμβει μπορει οι κυριες να αποφασιζαν ή να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους ή να ριξουν τις τιμες τους καθως θα εβλεπαν οτι δεν ειμαστε μαλακες καικοροιδα και οτι ο κακος επαγγελματισμος τους ή οι κακες υπηρεσιες τους δε περνανε πλεον.
οταν εχεις καυλωσει και εχεις φτασει στο σημειο χωρις επιστροφη ομως δεν μπορεις να κανεις πισω... Επειτα απο αυτο , ξεκοψα κι εγω... Πανε 4-5 μηνες.. Αν αλλαξει συμπεριφορα μπορει να τα ξαναπουμε... Οσο για τους διθυραμβους οκ δεν τρελλαθηκαμε κιολας... Χρυση μετριοτης... Ομως δεν εχετε την αισθηση οτι ολες εχουν αρχισει και ριχνουν στο service?
Την συγκεκριμένη ΜΟΝΟ για κώλο την παίρνεις .....