Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Call-Girls 12508
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Νέα Ρουμάνικη είσοδος στο Naughty Cats! Καθώς τις έχω πάρει όλες τον τελευταίο καιρό, μπορώ να πω ότι η Carla είναι ένα διαμάντι δε, ακατέργαστο δε. Στα €150 δεν γαμάς τέτοια κορμάρα συνήθως… Αλλά είναι ακόμα καινούργια στο κουρμπέτι, και θέλει ροντάρισμα… 2η μέρα δουλειάς στην Αθήνα χθες, είναι άβγαλτη, νομίζω θα στρώσει όμως…

Πρόσωπο: Στην αρχή την έκοψα σκυλέ… Όμως, από κοντά, και παρά τις κάποιες ατέλειες σε δέρμα και δόντια, είναι γλυκιά, ειδικά όταν χαμογελάει και χαλαρώσει. Όμορφο προσωπάκι, όμορφα γκριζοπράσινα μάτια, την κοίταζα στον πρόσωπο όσο την γαμούσα… Και ωραία μαύρα μαλλιά.

Σώμα: Δεν ξέρω που είδε κοιλίτσα ο παρακάτω, εγώ ΧΑΖΕΨΑ με την κορμάρα της. 10 με τόνο. Στα τοπ 5 σώματα ever. 1,75, μακριά όμορφα πόδια, με ένα τατουάζ στον ένα αστράγαλο, που καταλήγουν σε απίστευτο στητό κώλο (που δεν τον δίνει, ούτε για δάκτυλο, ρώτησα), χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, και μετά δυο 3αρια φυσικά και στητά βυζιά, με πολύ μικρές ρόγες, που όμως ανταποκρίνονται σε γλείψιμο, και καυλώνουν. Χέρια, όλα άψογα. Μαύρισμα επίσης.

Γενική συμπεριφορά: Κλειδωμένη στην αρχή, φοβισμένη. Είναι στην αρχή. Σαν συνιστώ να την πάρετε με το γλυκό, και να την κάνετε να αισθανθεί άνετα, θα σας το ανταποδώσει. Εμένα μου έβγαλε φουλ GFE, και καθόλου PSE (που είναι το γούστο μου), αλλά νομίζω πως με τον καιρό θα βγει και το πουτανάκι που κρύβει μέσα της. Εάν είχε την σεξουαλική συμπεριφορά της Cynthia, με αυτή την εμφάνιση, θα έφευγε πολύ πάνω… Ευχάριστη, έξυπνη, γλυκιά όταν ξεκλειδώσει.

Επικοινωνία: Μια χαρά Αγγλικά (ε, δεν έχει και Proficiency), κανένα πρόβλημα. Με χάλασε λίγο που ρώταγε «το κάνω καλά», «τι στάση θέλεις τώρα», κ.α.

Διάθεση στο σεξ: Δεν έχει ροντάρει ακόμα. Δεν βγάζει «καύλα», έστω και προσποιητή, να γαμηθεί. Της λείπει η πουτανιά, το «σκίσε με». Δεν λέει όχι όμως, παίρνει εντολές, και εκτελεί. Δεν κάνει CIM, και CIF μόνο περιμετρικά του στόματος, φοβάται μια τσούξουν τα ματάκια της… Πίπα καλή, με γενική περιποίηση, παίρνει και βαθειά εάν καθοδηγήσεις, καλή χρήση χεριού. Εγώ την έχυσα μια μόνο φορά, με βυζομαλακία, στα βυζιά της. Την επόμενη φορά θα πατήσω πιο πολύ το γκάζι, να δούμε πόσες στροφές θα πάρει. Γενικά ήρεμα πράγματα. Αγαπησιάρικα, GFE.

Σχέση απόδοσης / τιμής: 9, γιατί τέτοιο όμορφο μουνί δεν το γαμάς στα €150. Δίνουμε €200 και €250 σε σιτιτούρια με κυτταρίτιδα, και ψεύτικα βυζιά, κλπ., αυτό είναι εξαιρετικό στα €150. Μπράβο στο πρακτορείο που το έφερε, πάντα τέτοια. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Athens
Τιμημένος
79
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2012
Athens, αφού τις έχεις δει όλες τον τελευταίο καιρό είναι κάποια (δεν το λέω ρατσιστικά, αλλά δε μου αρέσουν οι μαυρισμένες) ?
27 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ταύρε, μάλλον δεν ολοκλήρωσες την ερώτηση...Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2