Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
φωτο πραγματικες.
βυζι και κορμι θανατος.
ρουμανακι το γραφειο την ποζαρει για μολδαβη.
120 εβραιους και αρχιζουν τα εξτρα προς 20 εκαστον.
τα ραντεβου ξεκινουν στις 1800. προσωπικα ημουν ατυχος διοτι εκλεισα το πρωτο ραντεβου αλλα η κουκλα ηταν στην θαλασσα και ωσπου να την φερουν πηγε 1900.
οταν ηλθε ηταν μεσα στα νευρα. αρχισε μην ακουμπας την πλατη και τα μπουτια εχω καει , απαλα τα βυζια εχω καει ,οχι φιλια στο προσωπο θα φυγει το μακιγιαζ. δεν μου αρεσει να κανω σεξ "ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...".
ειπα να την πεταξω εξω αλλα μου σκαει ενα απιθανο χαμογελο και αρχιναει μια πιπα θεικη. αρχιναω και εγω να γευομαι ενα απιθανο νιμου , με γυρναει σε λιγο σε ιεραποστολικο με βαθια κοπανηματα και με τελειωσε μεσα της.
πραγματικα αν ειναι στα καλα της θα απολαυσετε εναν ευγενεστατο κοριτσαρο σκετη φωτια....
και φυσικα VFM
μακρια αν εχει νευρα......
ατυχησατε οπως και εγω....
καλη διασκεδαση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
19
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2012
Χμμμ;Χμμμ; πεταμενα λεφτα και απο φατσα μαλον για φυλης...
06 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;Χμμμ;
Την έχεις πάρει και εσύ και το λες ή από τις φωτογραφίες το συμπέρανες; Γιατί από τις φωτογραφίες ρε φίλε μια χαρά φαίνεται.
06 Ιουλίου, 2012
Στις φωτό δείχνει όντως να έχει εξαιρετικό κορμί, αλλά το πρόσωπό της είναι μάλλον σκληρό, το 10 μάλλον είναι υπερ-κολακευτικό. Από την εμπειρία μου οι νευρικές κοπέλες είναι γενικά κάκιστη επιλογή, ακόμα και όταν δείχνουν ΟΚ πρακτικά πάντα υποκρίνονται και θα τα βγάλουν τα νεύρα κάπως. Προσωπικά βρίσκω τις νευρικές (και κατά συνέπεια αγενείς) κοπέλες εντελώς ακατάλληλες για αυτήν την δουλειά. Αν είναι να προσπαθούμε εμείς να τις χαλαρώσουμε τότε μάλλον αντιστράφηκαν (σε βάρος μας) οι ρόλοι, ειδικά σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Άσε καλύτερα... Απορώ βρε SPL πως συμπεραίνεις ότι μπορεί και να είναι "ένας ευγενέστατος κορίτσαρος" μετά από τα όσα πέρασες, δηλαδή την γνώρισες και στις καλές της; Και αυτό το VFM δεν κολλάει πουθενά. Συγνώμη βρε φίλε SPL αλλά η κριτική σου είναι μάλλον αντιφατική.
07 Ιουλίου, 2012
Ρε φίλε πραγματικά να πληρώνεις 140 ευρω, να δέχεσαι τέτοιου είδους συμπεριφορά και να συμπαιρένεις στο τέλος ότι απλά ήταν σε κακή μέρα...δεν ξέρω Χμμμ;
07 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι δεν την εχω παρει αλλα απο οτι λεει ο συναγωνιστης...140 ευρω για φατσα τοσο λαικια δεν...απο κορμι δεν λεω!!!οκ αλλα φατσα μαπα της ανατολικης προελευσης και λαικη πολυ...τσικνοπιγουνη βλαχοσλαβα
09 Σεπτεμβρίου, 2012
παιδιά την έχω πάρει..... είναι πρώην studio "κοριτσο" τον 50 ευρώ...!!!!!!!! και τώρα θέλει 140...???????? έλεος με τέτοια κρίση! όσο για τος υπηρεσίες τις κάτω του μετριου και για τα 50.... όχι 140 που θέλει τώρα! δηλαδή τι έγινε ξαφνικά ανέβηκε κατηγορια....? xaxaxaxa!!!!!!! ρε μας δουλεύουν νομίζουν ότι είμαστε ζώα.... είπαμε γουστάρουμε τα που...... αλλα να πληρώνουμε και να παίρνουμε το ανάλογο μωρό.... και όχι το κάθε μπάζω που αυτοαποκαλείται μοντέλο...!!! άκου 140.... ρε μαγκιές 50 ευρώ έδωσα και πήρα και κουλουράκι και τώρα θέλει τα τριπλάσια και έχει και ύφος η ξενέρωτη....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός
Z
z4
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6