Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 2 10
Call-Girls
19349
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
φωτο πραγματικες.
βυζι και κορμι θανατος.
ρουμανακι το γραφειο την ποζαρει για μολδαβη.
120 εβραιους και αρχιζουν τα εξτρα προς 20 εκαστον.
τα ραντεβου ξεκινουν στις 1800. προσωπικα ημουν ατυχος διοτι εκλεισα το πρωτο ραντεβου αλλα η κουκλα ηταν στην θαλασσα και ωσπου να την φερουν πηγε 1900.
οταν ηλθε ηταν μεσα στα νευρα. αρχισε μην ακουμπας την πλατη και τα μπουτια εχω καει , απαλα τα βυζια εχω καει ,οχι φιλια στο προσωπο θα φυγει το μακιγιαζ. δεν μου αρεσει να κανω σεξ "ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...".
ειπα να την πεταξω εξω αλλα μου σκαει ενα απιθανο χαμογελο και αρχιναει μια πιπα θεικη. αρχιναω και εγω να γευομαι ενα απιθανο νιμου , με γυρναει σε λιγο σε ιεραποστολικο με βαθια κοπανηματα και με τελειωσε μεσα της.
πραγματικα αν ειναι στα καλα της θα απολαυσετε εναν ευγενεστατο κοριτσαρο σκετη φωτια....
και φυσικα VFM
μακρια αν εχει νευρα......
ατυχησατε οπως και εγω....
καλη διασκεδαση.
βυζι και κορμι θανατος.
ρουμανακι το γραφειο την ποζαρει για μολδαβη.
120 εβραιους και αρχιζουν τα εξτρα προς 20 εκαστον.
τα ραντεβου ξεκινουν στις 1800. προσωπικα ημουν ατυχος διοτι εκλεισα το πρωτο ραντεβου αλλα η κουκλα ηταν στην θαλασσα και ωσπου να την φερουν πηγε 1900.
οταν ηλθε ηταν μεσα στα νευρα. αρχισε μην ακουμπας την πλατη και τα μπουτια εχω καει , απαλα τα βυζια εχω καει ,οχι φιλια στο προσωπο θα φυγει το μακιγιαζ. δεν μου αρεσει να κανω σεξ "ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...".
ειπα να την πεταξω εξω αλλα μου σκαει ενα απιθανο χαμογελο και αρχιναει μια πιπα θεικη. αρχιναω και εγω να γευομαι ενα απιθανο νιμου , με γυρναει σε λιγο σε ιεραποστολικο με βαθια κοπανηματα και με τελειωσε μεσα της.
πραγματικα αν ειναι στα καλα της θα απολαυσετε εναν ευγενεστατο κοριτσαρο σκετη φωτια....
και φυσικα VFM
μακρια αν εχει νευρα......
ατυχησατε οπως και εγω....
καλη διασκεδαση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Την έχεις πάρει και εσύ και το λες ή από τις φωτογραφίες το συμπέρανες; Γιατί από τις φωτογραφίες ρε φίλε μια χαρά φαίνεται.