Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
524786
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
πολυς ο ντόρος λοιπόν για την Μαρίνα και έτσι είπα και εγώ να το ζήσω! Μετα κόπων και βασάνων βρήκα το τηλ. της ( 4all-and-all.blogspot.gr )και έτσι το ραντεβού κανονίστηκε. Στη ώρα της λοιπόν , ανοίγω , μπαίνει και τσουπ !!!! Νά σου το Μαρινάκι απο τα παλια !!!!Ετσι λοιπόν, βουνό με βουνό δεν σμίγει!!! Την Μαρίνα λοιπόν την είχα πάρει @ουζα με κολλητό το 2004 !!! Μας είχε μείνει στο μυαλό χαραγμένη απο τότε γιατι τα έκανε όλα και το γούσταρε κάργα ! (2 εργαλεία στο στόμα κτλ..). Με θυμήθηκε , πράγμα που μου έκανε λίγο εντύπωση, και δεν υπήρξαν στιγμες αμηχανίας. Λίγο κουβεντούλα για τον καιρό που πέρασε και βούρ στο ντούζ για έναρξη.. Τολμώ να πώ πως ο χρόνος φέρθηκε καλά μαζί της αφου παρά τα τόσα χρόνια οι αλλαγές πάνω της δεν ήταν αξιοπρόσεκτες.Η Μαρίνα είναι ο ορισμός του MILF που πλησιάζει όμως να γίνει GILF μιας και ηλικίας της ίσως να αρχίζει και απο 5... Στα του αγώνα τώρα όπως έχουν ειπωθεί και απο όλους τους άλλους συναγωνιστές, γλυψίματα, φτυσίματα, εναλλαγές στάσεων, καμία άρνηση, καμία βιασύνη, πολύ καλά στησίματα, deep-throats, και του πουλιού το γάλα ! Είναι ιδανική περίπτωση για μια, λάθος, δυο σούπερ εκτονώσεις εκ βαθέων στην σούπερ τιμή των 60. Μετά το πέρας των εργασιών ντουζ κτλ, έπιασε το κίνητο της, την ρώτησα πόσες κλήσεις έιχε και μου απάντησε ΄άστο, το έιχα κλειστό μερικές μέρες και έχει γίνει χαμός'. Δέν είναι μια κατάσταση που δεν αφήνει ευρω να πέσει κάτω.Το γουστάρει αυτό που κάνει , απλά δεν το κάνει απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι που έβρισε και κάποιους μου είπε..Το 7 στην συμετοχή,στην συμπεριφορά και στην σχέση τιμής γιατί το σύστημα δεν αφήνει παραπάνω. Καλή συνέχεια και καλά γ@@σια...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί