Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετα απο τις καλες κριτικες και τις πολλες καβλοτικες φωτογραφιες αποφασισα να συνατησω την Εβελιν, η ημερομηνια στο περιπου. Οταν εστειλα μηνυμα ζητησα η συναντηση να γινει στο Lacoba, αλλα απο το γραφειο μου ειπαν οτι δεν προλαβαινει να ειναι εκει την ωρα που ηθελα και θα επρεπε να γινει η συναντηση στο Κρεολη. Επισης επρεπε 15 λεπτα πριν την ωρα του ραντεβου να τους ενημερωσως για τον αριθμο του προπληρωμενου δωματιου για να ερθει η κοπελα. Εαν το δωματιο δεν ηταν προπληρωμενο δεν θα ανεβαινε.
Για να μην τα πολυλογο ολα γινανε οπως ζητησανε με τη μονη διαφορα οτι ειχε περασει ηδη ενα τεταρτο απο την ωρα που θα ερχοταν η κοπελα αλλα δεν ειχε εμφανιστει.
Τοτε εστειλα μηνυμα στο γραφειο να δω τι γινετε. Η απαντηση που πηρα ηταν οτι τρακαρε καθως ερχοταν στο ραντεβου και δεν ξερουν τι ωρα θα φτασει και ποσο μπρουσα να περιμενω. Ειπα να περιμενω κανεναν 20 λεπτο ακομα μιας και ειχα προπληρωσει το δωματιο. Τελικα μου ειπαν οτι αργισε η στυνομια να παει και εαν μπορουσα να κανω το ραντεβου αυριο η’ μεθαυριο την ιδια ωρα χωρις χρεωση του δωματιου. Καθως δεν μπορουσα το ακυρωσαμε εντελως.
Οποτε ξεμεινα με ενα προπληρωμενο δωματιο και με το π...λι στο χερι. Ξεκινησα να περνω τηλεφωνο σε καποια απο τα στανταρ γραφεια αλλ δεν ειχαν καμια κοπελα να με εξηπηρετησουν αμεσα, οποτε κατεληξα με την Μπιανκα απο NaughtyCats που μας φερνει στον τιτλο αυτης της κριτικης, γιατι η βραδια πηγε απο το κακο στο χειροτερο. Τους λογους τους εξηγω στην κριτικη μου για την Μπιανκα.
Η βαθμολογια δεν ειναι πραγματικη καθως η συναντηση δεν εγινε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2012
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2012
που βρίσκονται ρε φίλε αυτές οι καλές κριτικές να τις διαβάσουμε και εμείς Χμμμ;
05 Ιουλίου, 2012
Σε ανταγωνιστικο σαιτ..
05 Ιουλίου, 2012
Ναι, τράκαρε!
Όσο και ο Κεντέρης και η Θάνου...
05 Ιουλίου, 2012
Καλημέρα. Φαίνεται ότι το τρακάρισμα είναι σύνηθες στις περιπτώσεις καθυστέρησης. Εξοργιστικό να τηλεφωνείς εσύ και να μην σε ενημερώνουν αυτοί.
05 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλά γάμα με τότε ...είπαμε κριτικές όχι τις φαντασίες του κάθε νταβατζή ρε φίλε ...πρόσεχε από που ενημερώνεσαι
06 Ιουλίου, 2012
Απλα ανέφερα τον ιστότοπο επειδη ρωτησες.Δεν είπα οτι τους παιρνω κ στα σοβαρα...
Άλλωστε εδω μέσα υπάρχουν ατομάκια όπως εσύ,που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στο σπορ κ η γνώμη τους μετράει για μένα ως νέος..Χαμόγελο
11 Ιουλίου, 2012
Μαγκες , επειδη μου εχει πει και γνωστος μου οτι τον εστησαν απο αυτο το γραφειο, παιζεται η γκομενα να μην υπαρχει.. απλα να εχουν τις φωτο
για να τσιμπαμε... παλι καλα που δε σου εστειλε αλλη , ασχετη. Απ οτι λενε στο σαιτ τους πρεπει να προπληρωσεις τη συναντηση αν εισαι νεος πελατης τους... ωραιο και να πληρωσεις και να "τρακαρει" !
Μαλλον ο τυπος που εχει το σαιτ παιρνει τα φραγκα και μετα ψαχνει τις γκομενες να τις βρει και να τις πεισει να γαμηθουν με τον πελατη του..
11 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παντως εμενα δεν μου ζητησανε προπληρωμη τησ κοπελας και ας ημουνα νεος πελατης. Μονο το ξενοδοχειο ζητησανε να προπληρωσω. Σκεφτομαι παντως να ξαναδοκιμασω για ραντεβου με την ιδια κοπελα....γιατι μου κανει ενα κλικ. Οπως και να εχει θα σας ενημερωσω!
11 Ιουλίου, 2012
την επόμενη φορά μπορεί να τρακάρει με διαστημόπλοιο.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9