Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 8 10
Call-Girls
43274
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
όπως έγραψα και στον τίτλο μιλάμε για ένα χαζό και χαριτωμένο κοριτσάκι
τελείωσα 4 φορές μαζί της μέσα σε 1,5ώρα,δε βιάζεται,είναι πολύ υπάκουη σε όλα...
βυζί μικρό ν.1 άλλα όχι πολύ πεσμένο,από σώμα σφιχτή και απαλή επιδερμίδα με λίγες ραγάδες που δεν περνούν απαρατήρητες όμως...
πίπα εξαιρετική,αρκετό σάλιο,χώρις χέρι μετά από δική μου παρότρινση,με πόλυ παιχνίδι με τη γλώσσα μέσα στο στόμα της
το νινάκι της,μικρό και στενό,πράγμα που ναι μεν στην αρχή δυσκολεύσεσαι να μπεις αλλά το απολαυμάνεις μετά
στα αρνητικά,το τηλέφωνο της,χτύ[ησε πάνω από 10 φορές ...(το έβαλε στη δόνηση μετά τη 2η κλήση και στο αθόρυβο μετά την 5η)
δε θέλω να πω ξανά τα ίδια που είπαν και οι προηγούμενοι,πιστεύω κάποιος αν διαβάσει και τις 4 κριτικές μπορεί να εξάγει συμπέρασμα
όπως και νά χει όμως τα 50Ε για 90 καθαρά λεπτα τα αξίζει και με το παραπάνω!!!
τελείωσα 4 φορές μαζί της μέσα σε 1,5ώρα,δε βιάζεται,είναι πολύ υπάκουη σε όλα...
βυζί μικρό ν.1 άλλα όχι πολύ πεσμένο,από σώμα σφιχτή και απαλή επιδερμίδα με λίγες ραγάδες που δεν περνούν απαρατήρητες όμως...
πίπα εξαιρετική,αρκετό σάλιο,χώρις χέρι μετά από δική μου παρότρινση,με πόλυ παιχνίδι με τη γλώσσα μέσα στο στόμα της
το νινάκι της,μικρό και στενό,πράγμα που ναι μεν στην αρχή δυσκολεύσεσαι να μπεις αλλά το απολαυμάνεις μετά
στα αρνητικά,το τηλέφωνο της,χτύ[ησε πάνω από 10 φορές ...(το έβαλε στη δόνηση μετά τη 2η κλήση και στο αθόρυβο μετά την 5η)
δε θέλω να πω ξανά τα ίδια που είπαν και οι προηγούμενοι,πιστεύω κάποιος αν διαβάσει και τις 4 κριτικές μπορεί να εξάγει συμπέρασμα
όπως και νά χει όμως τα 50Ε για 90 καθαρά λεπτα τα αξίζει και με το παραπάνω!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2012
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2012
θα μου βγουν τα μάτια....50 ευρώ για 1.5 ώρα?? τι λες τώρα? και 4 φόρές τελείωσες?? μεγάλε ΑΞΙΟΣ!!
lagonisian
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1