Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159330
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλημερίζω όλους τους φίλους και γνωστούς του Site.Το ραντεβού έγινε την Παρασκευή 8-6-2012 κατά τις 7 απογευμά.Είχα ξεκινήσει απο πιο νωρίς με κάποια γραφεία,τα οποία μου στείλανε κάποιες γυναίκες τις οποίες ΑΚΥΡΩΣΑ,πραγματικά πολύ χαμηλή ποιότητα αλλά τα 100,12Ο,150,τα ζητάγανε,φυσικά φύγανε όπως ήρθανε.Τηλ στο izabella on line,στο μπαμ έκλεισα το ραντεβού,ηρθε στο δωματιο μετά απο 40λεπτά.Πρωτη εντύπωση μια συμπαθείς γυναίκα,ομιλεί αρκετά καλά την ελληνική.Σωματοτυπος Νταρτάνας με πολλά που δεν μου αρέσανε.Ο Αγωνας,φιλιά πάντού,πολυ ωραία πίπα βαθιά ρουφηγμα μπαλών με πολύ πάθος τριψιματά γενικά οι κοπέλα το έχει,το να σε καβλώσει,και να σε περιποιηθεί,στο σεξ,εναλαγές στάσεων,δεν μπορουσα να την κουμαντάρω όπως έχει πει και προηγούμενος συναγωνιστής,θέλει χέρια,η συμετοχή στο σεξ αρκετα καλη,δεν κοροιδέυει ούτε μπαίνει να κάνει αρπαχτή.Δέν είναι η γυναίκα και το στυλ που μου αρέσει,δεν είναι όμως τεμπέλα,και πονηρή,μπαίνει μέσα στο δωμάτιο για να δώσει ευχαριστηση,εγω προσωπικά δεν θα την ξαναπάρω,για τους λόγους σωματοτύπου,αλλά αυτό δεν παει να πεί ότι η κοπέλα δεν κάνει καλά την δουλειά της,τα αξίζει τα λεφτά της,και στο service βάζει κάτω αρκετές που το παίζουνε κάπως,Καλη μέρα σε ολους σας,και SEX πάντα με προφύλαξη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί