Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 42 10
Call-Girls 112147
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επειδή έχει περάσει καιρός τώρα που έχω αφήσει τα city tours λόγω οικονομικών καθώς και χαμηλής ποιότητας,αν και δεν είχα μεγάλη ιδέα απο call girls αποφάσισα να το ρίξω εκεί.Έχοντας λοιπόν βρεθεί με κάμποσες απο αυτές αποφάσισα να κάτσω και να γράψω για κάποιες απο αυτές .Οι ημερομηνίες ειναι ενδεικτικές.
Η Έλλη ήταν ραντεβού που κανονίστηκε μυστήρια και αρπακολατζίδικα απο ένα φίλο σαν δώρο για μια εξυπηρέτηση.Αλλα τελικά ήταν για καλό.
Μυστήριο ατομάκι ευχάριστο όμως ,και συνηδειτοποιημένο για το τι κάνει και πως θα το κάνει καλά.Μεγάλο όπλο το πλυθωρικό της βυζί, η πατούρα της καθώς και η διάθεση της για καλό παιχνίδι.Κώλο δεν πήρα γιατι αν και το θελα έχω αποφασίσει να μην γαμάω "γκρόβερ" με έξτρα που δίνονται λόγω κάυλας.Πολύ καλή πίπα,καλό γαμήσι σε όλες τις στάσεις χωρίς να δυσανασχετεί.Σηκώνει και αγριάδες σε νορμάλ πάντα πλαίσια.Ενδύκνειται για όσους θέλουν καλές υπηρεσίες αλλα εγω δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντούσα,γιατί της λείπει αυτό το κάτι που θα με κάνει να ξαναπάω και να ξαναπάω..
Ίσως σε κάποια δύσκολη φάση που δεν θα πετυχαίνω κάποια στανταράκια μου , να είναι καλή "καβάντζα".

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 17, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί