Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επειδή έχει περάσει καιρός τώρα που έχω αφήσει τα city tours λόγω οικονομικών καθώς και χαμηλής ποιότητας,αν και δεν είχα μεγάλη ιδέα απο call girls αποφάσισα να το ρίξω εκεί.Έχοντας λοιπόν βρεθεί με κάμποσες απο αυτές αποφάσισα να κάτσω και να γράψω για κάποιες απο αυτές .Οι ημερομηνίες ειναι ενδεικτικές.
Η Αναστασία έιναι ότι λίγο πολύ έχει περιγραφεί στις υπόλοιπες κριτικές.Κανονίσαμε σχετικά εύκολα μεσω κινητού να βρεθούμε στα μέρη της μεσημεριανές ώρες.Ρωσσίδα 50+ με ταταρικά χαρακτηριστικά όχι και τόσο όμορφο πρόσωπο,σώμα που φανερώνει την ηλικία της μεν αλλα όχι αντιαισθητικό δε. Είναι πρόσχαρη και εκδηλωτική αλλά με έναν τρόπο που σε εμένα τουλάχιστον έβγαλε μια κάποια μιζέρια.Ειδικά οταν σκεφτόμουνα ότι η συγκεκριμένη είναι call girl (oh god) όπως είναι τώρα η αγορά.
Στα του αγώνα,φιλάει καλά,η πίπα της είναι μαεστρική(αυτό έλειπε)και στο sex έχει μια παθητική-υποτακτική στάση αν και είναι αρκετά εκδηλωτική(δεν ξέρω αν υποκρίνεται η όχι). 2 πράγματα όμως μου έκαναν αρκετά κακή εντύπωση.
1)Η αλλαγή στασης της και διαθεσής της όταν μίλησε κανα 2 φορές στα ρώσσικα στο τηλέψωνο,που ήταν τόσο απότομη που σε τόση δυσαρμονία με την στάση που θέλει να βγάζει στον πελάτη,που άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν είναι και τόσο καλά στα μυαλά της και μου έβγαλε και μια extra δόση μιζέριας.
2) Είχε μαζί της μόνο ένα προφυλακτικό (ευτυχώς είχα και εγώ μαζί) γεγονος που μου έβγαλε ότι έχει αρχίσει και σκέφτεται λίγο κουτοπόνηρα-1ώρα/1εκτόνωση.
Έχουμε και λέμε λοιπόν : Για όσους δεν έχουν οικονομική άνεση είναι μια σχετικά καλή λύση με σχετικά καλές υπηρεσίες σε πολυ καλή τιμή.Τώρα το θέμα εμφάνισης είναι περι ορέξεως..εμένα δεν μου έκατσε καλά.
Άλλη φορά θα προτιμήσω να μαζέψω λεφτά και να πάω σε κάτι καλύτερο, αλλά δεν πρόκειται να κακολογήσω κάποιον ο οποίος γουστάρει και προτιμά αυτό το πακέτο,ειδικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού