Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 9 10
Call-Girls
29122
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
πρωτη φορα μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω μια κοπελα και γι αυτο θα ηθελα να συγχωρησετε την πολυλογια μου.Μου εκανε ιδιαιτερα καλη εντυπωση και αυτος ειναι ο λογος που καταθετω την εμπειρια μου.Φινετσατη με οχι με τεραστιο στηθος αλλα καλλιτεχνικο...Εχετε ακουσει για την ωραια γαλλικη μυτη?Ετσι ειναι το στηθος της ομορφο και γαλλικο!Απο την πρωτη στιγμη ειχα την εντυπωση οτι την ηξερα χρονια και μου συμπεριφεροταν σαν να ηταν η κοπελα μου!Πολυ καλη επικοινωνιακα με καλη χρηση της ελληνικης γλωσσας.Ειναι απο το Μαυροβουνιο με ωραιο σωμα, ψηλη αλλα οχι αχαρη...Μοντελο με ωραια χαρακτηριστικα.Εχει μια συμμετρια στις αναλογιες της,απο την "κορφη ως τα νυχια"!!!Καναμε συζητηση και οχι μονο δουλεια δηλ οχι "ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε".Ανετη χωρις βιασυνες.Της αρεσει αυτο που κανει και το δειχνει χωρις να προσποιειται.Καιρο ειχα να νοιωσω τετοια ικανοποιηση.Γι αυτο και διαλεξα σαν τιτλο της κριτικης "Ραντεβου με την κοπελα μου !!! " Οσον αφορα στη βαθμολογια θα εβαζα μεγαλυτερη αλλα δεν γινοταν.Μαλλον δεν το επιτρεπει η μηχανογραφηση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2012
Ο προηγούμενος έγραφε μηδέν ελληνικά εσύ γράφεις καλή χρήση της ελληνικής. Άχαρη την χαρακτηρίζει ο προηγούμενος, ψηλή αλλά όχι άχαρη εσύ
T
tubanos
02 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
το ραντεβου μου με την κοπελα εγινε 30 Μαιου.Ο προηγουμενος ειχε κανει ραντεβου στις 16 Οκτωβριου δηλ πριν 7 μηνες.Μαλλον εμαθε να μιλαει ελληνικα καλυτερα σ αυτο το διαστημα.Και οσον αφορα στο ψηλη και χαρη ή οχι ισως μεσα σ αυτο το διαστημα να βελτιωθηκε και σ αυτο ή να εχουμε διαφορετικη αποψη στο συγκεκριμενο θεμα.
M
melaspana
02 Ιουνίου, 2012
Παρατηρείται μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη κριτική. Δεν μας λες πολλές λεπτομέρειες για την "μάχη" ώστε να πάρουμε μια ιδέα για το αν αξίζει να ασχοληθούμε με το τεμαχίο!
draxan04
04 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
τι λεπτομερειες θελεις να μαθεις?τα ειπα ολα και στη βαθμολογια και στις πληροφοριες της συναντησης και στην κριτικη μου.Εμενα μου αρεσε ολο το σκηνικο.Η συμπεριφορα της σαν να ηταν η κοπελα μου που κανει τα παντα για μενα,οι αντιδρασεις της στο κρεββατι,το σωμα της ,οι αναλογιες της,τα κανει ολα χωρις να γκρινιαζει και να βιαζεται και ειναι ολα τα λεφτα..Μια δοκιμη θα σας πεισει!
M
melaspana
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4