Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 9 10
Call-Girls 13378
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπηκε στο δωμάτιο ενα πιο ομορφο κοριτσι απο τις φωτογραφιες. (Πραγματικά το γραφειο πρεπει να αλλάξει φωτογράφο. Ολες οι καινούριες κοπέλες αδικούνται! Σορρυ φιλε...)
Επικοινωνία αστα να πανε. Μουγκα!
Πίπα μετρια προς καλή, Φιλότιμη προσπάθεια να με ικανοποιήσει ομως.
Αμέσως μετά πρωκτικό. Ζορίστηκε στην αρχή, επέμεινα γιατί και εκεινη επέμεινε μέχρι να τελειώσω. Φάνηκε να πονούσε αλλά και εκεί δεν ειπε κουβέντα. Μούγκα Νρ 2.
Πάω στο μπάνιο να πετάξω το προφυλακτικό (είχε σημάδια σοκολατενια). Επιστέφω αμέσως (ανευ πλυσίματος κλπ) και την βρίσκω στα τέσσερα σαν να προσπαθεί να συνέλθει το κωλαράκι της από τον αγώνα ή τον πόνο αν θελετε. Την ρωτάω σε ότι γλώσσα ήξερα, μεχρι και την νοηματική, αν είναι ολα οκ, μου απαντα....... μουγκα Νρ 3
παει να πλυθεί και επιστέφει βρισκοντας με ξαπλωμένο ανέσκελα με την τσαπου να σταζει. Ερχεται κοντά μου... με κοιτάει, οπα λεω, κατι θα πεί τωρα... Και μουγκα Νρ 4. προχωράει από μονη της σε πίπα για γυάλισμα του πέους. Καλόοοοο!
Περιμένω κανα 10 λεπτο και ρωταω αν θελει σεξ τωρα. Απάντηση? μουγκα Νρ 5. Οποτε την αφήνω να συνεχίσει μερχι να πάρει την δευτερη δοση στο στόμα.
Τώρα και να ήθελε να πεί κατι δεν μπορούσε. μούγκα Νρ 6
Πήγε στο μπάνιο, τα έφτυσε και μετα ήρθε ντύθηκα και έφυγε μετά από ένα πεταχτό φιλάκι.
Τελικό συμπέρασμα? Εμένα μου άρεσε! Είχε έναν αέρα σεξ με απόλυτη υποταγή. Καλή φάση

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
eponin 11
Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2012
με λιγα λογια .. ειχατε να πειτε πολλα οι 2 σας ....
30 Μαΐου, 2012
καλά ρε φίλε με τόση πολυλογία πότε πρόλαβες να πηδήξεις ?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2