Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 8 10
Call-Girls
42229
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
2.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ισχύει ότι έχουν πει οι προηγούμενοι. Περίπου στα 35 – 40, γύρω στο 1.65, άσχημη στο πρόσωπο, με ανύπαρκτο στήθος και ρώγα που σου βγάζει το μάτι. Τα πόδια της και η λεκάνη της δεν είναι τόσο αδύνατα όσο το επάνω μέρος του σώματος της. Επίσης, ένα σημείο που δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν οι πολύ άσχημες πατούσες της και τα κακοσχηματισμένα δάκτυλα των ποδιών της.
Αν την αφήσετε μπορεί να μιλάει με τις ώρες, ίσως και λόγω της αμηχανίας της. Το καλό είναι ότι μόλις καταλάβει ότι θέλεις να γαμήσεις, σταματάει και ξεκινάει τον αγώνα.
Πίπα καλή, με χρήση χεριού σε υποφερτά πλαίσια. Εμένα με έγλυψε παντού, πούτσο, αρχίδια και φάνηκε να το απολαβάνει.
Της αρέσει να την περιποιούνται και μάλιστα στη δική μου την περίπτωση πρέπει να έχυσε και μια φορά έτσι (εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός)
Στο γαμήσι συμμετέχει με προστυχόλογα και κραυγές που δεν σε ξενερώνουν. Γαμιέται σε όποια στάση της πεις, αν και λίγο ψαρώνει αν της ζητήσεις κάτι περίεργο. Όταν της ζήτησα να στηθεί στα 4 στο όρθιο, είδα ότι κώλωσε λίγο. Μείναμε 1:30 ώρα στο δωμάτιο και έχυσα με άνεση 3 φορές, κάτι το οποίο είχε να μου συμβεί αρκετό καιρό.
Γενικά είναι πολύ προσεκτική, απεχθάνεται τους πιτσιρικάδες, γιατί θεωρεί ότι δεν συμπεριφέρονται καλά και δεν απαντάει στο τηλέφωνο αν πρώτα δεν έχει ανταλλάξει mail με τον ενδιαφερόμενο (οπότε δεν θα μπορέσω να βοηθ΄σω όποιον μου ζητήσει τηλέφωνο).
Μια φορά για μένα ήταν αρκετή και δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω.
Αν την αφήσετε μπορεί να μιλάει με τις ώρες, ίσως και λόγω της αμηχανίας της. Το καλό είναι ότι μόλις καταλάβει ότι θέλεις να γαμήσεις, σταματάει και ξεκινάει τον αγώνα.
Πίπα καλή, με χρήση χεριού σε υποφερτά πλαίσια. Εμένα με έγλυψε παντού, πούτσο, αρχίδια και φάνηκε να το απολαβάνει.
Της αρέσει να την περιποιούνται και μάλιστα στη δική μου την περίπτωση πρέπει να έχυσε και μια φορά έτσι (εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός)
Στο γαμήσι συμμετέχει με προστυχόλογα και κραυγές που δεν σε ξενερώνουν. Γαμιέται σε όποια στάση της πεις, αν και λίγο ψαρώνει αν της ζητήσεις κάτι περίεργο. Όταν της ζήτησα να στηθεί στα 4 στο όρθιο, είδα ότι κώλωσε λίγο. Μείναμε 1:30 ώρα στο δωμάτιο και έχυσα με άνεση 3 φορές, κάτι το οποίο είχε να μου συμβεί αρκετό καιρό.
Γενικά είναι πολύ προσεκτική, απεχθάνεται τους πιτσιρικάδες, γιατί θεωρεί ότι δεν συμπεριφέρονται καλά και δεν απαντάει στο τηλέφωνο αν πρώτα δεν έχει ανταλλάξει mail με τον ενδιαφερόμενο (οπότε δεν θα μπορέσω να βοηθ΄σω όποιον μου ζητήσει τηλέφωνο).
Μια φορά για μένα ήταν αρκετή και δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2012
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Κουλουράκι δεν τίμησες? Το λέω γιατί όπως έχουν πει και προηγούμενοι, όλο το διαφημίζει αλλά όλο προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να το αποφύγει. Σε εσένα το απέφυγε ή δεν ενδιαφερόσουν καν για τη συγκεκριμένη υπηρεσία?
πριν 1-2 χρονια που ειχαμε μιλησει με μαιλ νομιζω μου ζητουσε 200 την ωρα...
ρε πώς αλλαζουν οι καιροι....!!!!!
δεν είμαι οπαδός της πίσω πόρτας...πάντως μου φάνηκε δουλεμένη, οπότε μάλλον το δίνει όπου νομίζει
Ευχάριστη παρουσία. Άσχημη δεν την λες, με βάση τα κριτήριά μου. Έντιμη παρουσία, το δουλεύει το δώρο της.