Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολλές φορές προσπάθησα να συναντήσω την Αλεξάνδρα αλλά δεν τα κατάφερνα. Έδωσε όμως η τύχη και τελικά την γνώρισα.
Στην περιγραφή θα συμφωνήσω με τα παιδιά πιο κάτω και βασικά με τον Φαντομά που έγραψε και τα περισσότερα. Απλά να προσθέσω ότι εμένα μου άρεσε το καθαρό από tattoo κορμί της και το γλυκό και νεανικό της πρόσωπο. Επίσης έχει μάλλον αδυνατήσει λιγάκι σε σχέση με τις πρώτες φωτό. Με δυο κουβέντες έχει λαχταριστό νεανικό κορμί εργαλείο. Μόνο μείον (πταισματάκι δηλαδή) το σκληρό ψεύτικο στήθος, και (ίσως σημαντικότερο) τα ελάχιστα αγγλικά της. Επίσης μείον ότι παρότι ήμουν σε άνετη ώρα η κοπέλα ήταν άβαφη, έτσι το ωραίο δεν ήταν ωραιότερο.
Από υπηρεσίες τώρα πολύ καλή. Πίπα αρκετά καλή και με deep throat και με γλειψίματα παντού. Φιλιά βαθειά, στάσεις με απόλα, συμμετοχή αρκετά καλή, κάνει πως τελειώνει σε κάποιες φάσεις, πάντα ευγενική όχι και μη δεν άκουσα. Εργατική, ιδρώσαμε για τα καλά, άξια η αμοιβή της. Επίσης προσαρμόσιμη, πιάνει τι θέλει ο πελάτης και το δίνει. Αξιομνημόνευτο και το ωραίο και καθαρό νινάκι της που ήταν δεκτικότατο σε κάθε λογής χάδια. Τελικό σκορ 2-0 (σε αυτήν 0 γιατί δεν πείσθηκα πως τελείωσε), με δικά μου τελειώματα στο φιλόξενο στοματάκι της.
Η Αλεξάνδρα δεν με «μάγεψε» αλλά έφυγα ικανοποιημένος. Είναι καλή περίπτωση και αξίζει. Μας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την ασφαλισμένη καθωσπρέπει καθημερινότητά μας και να νοιώσουμε δυνατότεροι και νεώτεροι. Όπως έχει γράψει και ένας ποιητής «το κορμί θέλει να φάει, είναι μαθές το γαϊδουράκι μας, αν δεν το ταΐσεις θα σε παρατήσει μεσόστρατα».
Ήταν καλή τροφή η Αλεξάνδρα για το γαϊδουράκι μου...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί