Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 25 10
Call-Girls
48163
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα. ο τυπος στο τηλεφωνο κατατοπιστικοτατος. πηγα κι εγω στο χοτελ ***** στο δωματι της. μοθ ανοιξε μια κοθκλα με μεγαλα ματια κ πολυ κεφι. καμιασχεση με φωτο. κλασεις ανωτερη. πολυ φιλι κ με γλωσσα σα να ηταν η κοπελα μου. το κοριτσι μου ελεγε οτι της αρεσω ,οτι φαινομαι 3ο ενω ειμαι 37, οτι εχω ωραια γευση. με ανεβασεκ ρε παιδια περα απο τη καβλα η καλη πουτανα πρεπει να σε ανεβαζει κιολας. το τσιμπουκι τησ πολυ καλο βαθυ κ ακουραστο. τα ρουφηξε ολα 2 φορεσ κ δεν αφησε σταγονα. το γουσταρει αυτο που κανει. εχυσε κι αυτη σε φαση 69 κι ετρεμε σα ψαρι. οταν ανεβηκε πανω μου δε καθωταν σε ησυχια. το κοριτσι εχει ολα τα φοντα να γινει πορνοσταρ. απο οτι μου ειπε φευγει πισω ρουμανια να μεγαλωσει τους βυζους κ να γινει πιο τσιμπουκοχειλου.το κωλαρακι της ειναι απιστευτο πεταχτο κ στρογγυλο, αν κ δε τρελαινομαι για κωλια της το τιμησα με +50.ειναι οτι καλυτερο εχω ζησει με πουτανα κ για λιγο μπορω να πω οτι την ερωτευτηκα. ουτε πρωταρης να ημουν. απιστευτο θηλυκο . απο αυυτα που σου διαλανε το σπιτι. η βαθμολογια μου κανονικα ειναι 10 σε ολα αλλα δε μπορω απο το συστημα. η κοπελα ειναι η μπαρτσα στις πουτανες. η απολυτη καβλα. καλα που εφυγε γιατι θα γεμιζα τη πιστωτικη απο αναληψεις. δε περιγραφω αλλο
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αλλα παντως δεν θα με χαλουσε και καθολου αν εβαζε τεσσαρια σιλικονατα βυζια! Και εβαζε και σιλικονη στις τσιμπουκοχειλαρες της! Θα γινοταν πορνοσταρικη πουτανα.
Πραγματικα φοβερη αισθηση να γαμας γυναικειο κωλο, να χουφτωνεις σιλικονατα βυζια και να γλωσσοφιλας σιλικονατα τσιμπουκοχειλα ταυτοχρονα!