Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294609
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής είπα να κάνω στον εαυτό μου δώρο μια σούπερ σπέσιαλ περιποίηση, από μια κοπέλα η οποία ήξερα ότι θα ανταποκρινόταν στο μέγιστο βαθμό σε ότι της ζήταγα...Τηλεφωνάκι το πρωί της ίδιας μέρας, με ναζιάρικο ύφος η απάντηση ήρθε σα λύτρωση στα αυτιά μου και το ραντεβού κλείστηκε για νωρίς το μεσημέρι σε παραλιακό ξενοδοχείο στη Γλυφάδα. Η Έλενα ήρθε ακριβώς στην ώρα της, ντυμένη πολύ όμορφα, με ένα μαύρο, σχετικά κοντό φόρεμα, φορούσε γυαλιά ηλίου και από κάτω πέδιλα...Τα μαλλία της πλέον είναι βαμμένα μελαχροινά και αρκετά μακριά. Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο μαζί, βγάζει και τα γυαλιά της και μου αποκαλύπτονται δύο υπέροχα πρασινογάλανα μάτια που με μαγνήτισαν! Διακριτικά βαμμένη και με πολλή διάθεση, αρχίσαμε να μιλάμε, να γελάμε, έδειξε ενδιαφέρον για διάφορα πράγματα και εμπειρίες που της εξιστορούσα, ενώ παράλληλα και κείνη συμπλήρωνε με δικές της ατάκες τη συζήτηση! Ύστερα βουρ για μπανάκι, πρώτα εκείνη και μετά εγώ...Βγαίνω έξω και με περίμενε στο κρεβάτι ξαπλωμένη, με τις βυζάρες της σε κοινή θέα και από κάτω με το στρινγκάκι...Εδώ να αναφέρω ότι ο πλαστικός της, της έκανε καταπληκτική δουλειά! Το στήθος είναι πλέον 4άρι, σκληρό και ωραίο στην αφή, με 2 θηλές σκούρες έτοιμες για φίλημα και ουλές ή πληγές πουθενά!Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα, ήταν υπέροχα τα χείλη της, σαρκώδη και απαλά! Η γλώσσα πήγαινε σύννεφο και από κείνη και από μένα και το απολαμβάναμε και οι 2! Σιγά σιγά αρχίσα να κατεβαίνω πιο χαμηλά, της βγάζω το στρινγκάκι και μου αποκαλύφθηκε το καθαρό και μοσχομυριστό αιδοίο της. Ακριβώς από πάνω του έχει "χτυπήσει" τατουάζ τη jessica rabbit( ο ανεκπλήρωτος πόθος του bugs bunny, τρελλή καυλιάρα και αυτήΓλώσσα). Φιλιά λίγο στον αφαλό της που έχει και σκουλαρίκι, στο τατού και μετά άρχισα να τη γλύφω αργά και ρυθμικά...Άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της, και κάποιοι πρώτοι αναστεναγμοί έκαναν την εμφάνιση τους! Είχε χαλαρώσει αρκετά και φαινόταν και από τη μεταβολή του χρώματος εκεί "χαμηλά"....Της έβγαλα και τα πέδιλα, περιποιήθηκα τα πατουσάκια της και τα δαχτυλάκια της(κόκκινα βαμμένα, μαλακιά και με έντονη καμάρα πατούσα και ακριβώς στον άστραγαλο περασμένα βραχιολάκια και στο κουντεπιέ του δεξιού της ποδιού ένα τατουάζ που και αυτό δέχτηκε τα φιλιά μου). Μου ζήτησε και κείνη να με γλύψει, μου έβγαλε το μποξεράκι, και μου άρχισε ένα ακάποτο αργό και βασανιστικό στοματικό, χωρίς χέρια, υγρό, βαθύ, με μπόλικες δόσεις deepthroat, μην αφήνοντας παραπονεμένη και τη γύρω περιοχή με ρούφηγμα στις μπάλες και καυλωτικές ματιές...Μετά από δική μου παραίνεση το γυρίσαμε στο 69, όπου μπορω να πω ότι η απόλαυση ανέβηκε κατακόρυφα καθώς είχα και τις 2 τρυπούλες της στο "πίατο".Γλώσσα Έγλυφα πότε το αιδοίο της, πότε το κωλαράκι της ενώ διστακτικά στην αρχή αλλά μετά πιο σίγουρος άρχισα ένα δαχτύλιασμα στην πίσω τρυπούλα...Αμέσως μετά την έβαλα να μου παίξει το πέος μου με τα υπέροχα ποδαράκια της κάτι που την ξάφνιασε καθώς όπως μου είπε σπάνια της ζητάνε κάτι τέτοιο...αλλά φάνηκε να της αρέσει...Εμένα να δείτε πόσο!Κουλ Πέρασμα προφυλακτικού, και πρώτη στάση αυτή από πάνω, έχοντας τα υπέροχα και μεγάλα στήθη της μέσα στο πρόσωπο μου...Τα χούφτωνα, τα έγλυφα...πως να αντισταθώ? Επόμενη στάση ιεραποστολικό, με θέα όλο το κορμί της να μαι φτιάχνει απίστευτα...σφιχτή κοιλιά, τα στήθη της πάντα στο πεδίο βολής μου για ρούφηγμα και παιχνίδι...Εξαιρετικά ανοίγματα κατά τη διάρκεια της στάσης, με άφηνε να μπαίνω δυνατά μέσα της, ύστερα ενωμένα τα πόδια της ψηλά μπροστά στο πρόσωπο μου και ακόμη πιο έντονη διείσδυση... Άντεχε και το επιδίωκε...Μετά περάσαμε σε στάση του λωτού όπου ο συνδυασμός ακόμα πιο ζεστών και έντονων γλωσσόφιλων και με τα στήθη της τόσο κοντά μου η θερμοκρασία μου είχε ανέβει επικίνδυνα..Κάτσαμε λίγο έτσι, το κλίμα έγινε πιο gfe. Tης ζήτησα να κάνουμε ένα διάλειμμα καθώς ήμουν κάθυδρος, πήγα για μπανάκι και ανανεώθηκα...Ξανά στο κρεβάτι, ξανά γλύψιμο από μέρους μου, και κείνη ακόμα πιο αργά και αισθησιακά κόντεψε να με στείλει...Ντροπή Της λέω πονηρά: Να δοκιμάσουμε κωλαράκι? Μου απάντησε καταφατικά και μου στήθηκε τόσο όμορφα στα 4...Υπέροχος κώλος, με τατουάζ ένα μονόκερο στο δεξί μάγουλο, μπήκα σιγά σιγά μέσα της, με δέχτηκε η τρυπούλα της σαν να με περίμενε από καιρό...Στην αρχή το πήγαμε σιγά, αλλά ανέβασα ρυθμό και έχω να πω ότι αντέχει στο έντονο σφυροκόπημα! Η αίσθηση ήταν όμορφη,σφιχτή τρυπούλα...Δοκιμάσαμε λίγο reverse cowgirl αλλά η γωνία διείσδυσης δε βόλευε και την ψιλοπόνεσα...Αμέσως ξανά ιεραποστολικο, από την πίσω πόρτα είσοδος και με φιλιά σε συνδυασμό με τις δικές της κραυγούλες συνεχίσαμε για κανά 5 λεπτο έτσι...Μου βγάζει το προφυλακτικο, με ξανατσιμπούκωσε πιο έντονα και ζουλώντας και τρίβοντας τα μπαλάκια μου και καταλάβαινα ότι το τέλος ήταν κοντά....Της ζητησα να την ξαναπάρω για λίγο κ να τελειώσω μέσα της, δεν το αρνήθηκε...μπήκα μέσα της σε ιεραποστολική στάση και έχοντας τα όμορφα πατουσάκια της στο πρόσωπό μου και στο στόμα μου τέλειωσα δυνατά μέσα της,τρέμοντας από καύλα και ηδονή...Καιρό είχα να τελειώσω τόσο δυνατά και με ένταση...Και φυσικά δε συγκρίνεται με την καμία με το τελειώμα με το χέρι που επιδιώκουν άλλες!
Συμπερασματικά πέρασα υπέροχα με το Ελενάκι, μια βέρα Ελληνίδα,με καμπύλες και γυμνασμένη, με φουλ διάθεση να σε ικανοποιήσει στο έπακρο και χωρίς το παραμικρό άγχος για το χρόνο(κάτσαμε παραπάνω και ούτε που την ένοιαξε)...Βίωσα πολύ όμορφα συναισθήματα και ένιωθα πότε στην κόλαση και πότε στον παράδεισο με τον τρόπο που κάναμε έρωτα! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και προσωπικά μιλώντας είναι vfm 100%.
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί