Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 42 10
Call-Girls
112132
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση 13.00 το μεσημεράκι σε γνωστό ξενοδοχείο. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή, ωραία εμφάνιση και χαμογελαστή. Ντουζάκι και αμέσως στο κρεββάτι... Πολύ καλή συμμετοχή, φαινόταν στα μάτια της ότι γουστάρει αυτό που κάνει... Πίπα ελεύθερη και με πολύ καλή τεχνική, φιλί στο στόμα με γλώσσα, βυζάρες super!!!, γλύψιμο παντού, 69 και γενικά ένα πολύ καλό ραντεβού... είναι γυναίκα που τιμάει τα λεφτά που παίρνει.
Κάποιες γενικές πληροφορίες... Δεν είναι γραφείο, στο τηλέφωνο απαντάει ο φίλος της ο οποίος την φέρνει στα ραντεβού. Επίσης πάνε και σαν ζευγάρι.
Εγώ (μόνη της), έδωσα 100 ευρώ για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις. Με +20 κάνει και πρωκτικό αλλά εγώ δεν πήρα. Την επόμενη φορά όμως θα πάρω οπωσδήποτε.
Κάποιες γενικές πληροφορίες... Δεν είναι γραφείο, στο τηλέφωνο απαντάει ο φίλος της ο οποίος την φέρνει στα ραντεβού. Επίσης πάνε και σαν ζευγάρι.
Εγώ (μόνη της), έδωσα 100 ευρώ για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις. Με +20 κάνει και πρωκτικό αλλά εγώ δεν πήρα. Την επόμενη φορά όμως θα πάρω οπωσδήποτε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
δεν ξερω κατι αλλα χλωμο μου φαινετε....
επισης τα βυζια cilikon valley....αν προσεξεις στην πρωτη φωτο το δεξι ειναι σαν ανοιγμενος αεροσακος...σε διαφορα με το αριστερο που ειναι βραχος
παντως αμα περασες καλα εσυ ..οπως φαινετε στην κριτικη ...ασε εγω να λεω οτι θελω.....
απλα δεν ειναι του γουστου μου ...κρινωντας απο φωτο για σιλικονες