Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 42 10
Call-Girls 112132
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση 13.00 το μεσημεράκι σε γνωστό ξενοδοχείο. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή, ωραία εμφάνιση και χαμογελαστή. Ντουζάκι και αμέσως στο κρεββάτι... Πολύ καλή συμμετοχή, φαινόταν στα μάτια της ότι γουστάρει αυτό που κάνει... Πίπα ελεύθερη και με πολύ καλή τεχνική, φιλί στο στόμα με γλώσσα, βυζάρες super!!!, γλύψιμο παντού, 69 και γενικά ένα πολύ καλό ραντεβού... είναι γυναίκα που τιμάει τα λεφτά που παίρνει.
Κάποιες γενικές πληροφορίες... Δεν είναι γραφείο, στο τηλέφωνο απαντάει ο φίλος της ο οποίος την φέρνει στα ραντεβού. Επίσης πάνε και σαν ζευγάρι.
Εγώ (μόνη της), έδωσα 100 ευρώ για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις. Με +20 κάνει και πρωκτικό αλλά εγώ δεν πήρα. Την επόμενη φορά όμως θα πάρω οπωσδήποτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
bignick14
Μέλος
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2012
αδερφε εσυ πιστεψες οτι αυτος που απανταει ειναι το αγορι της Χμμμ;Χμμμ;
δεν ξερω κατι αλλα χλωμο μου φαινετε....
επισης τα βυζια cilikon valley....αν προσεξεις στην πρωτη φωτο το δεξι ειναι σαν ανοιγμενος αεροσακος...σε διαφορα με το αριστερο που ειναι βραχος
παντως αμα περασες καλα εσυ ..οπως φαινετε στην κριτικη ...ασε εγω να λεω οτι θελω.....
απλα δεν ειναι του γουστου μου ...κρινωντας απο φωτο για σιλικονες
ΚουλΚουλΚουλ
17 Απριλίου, 2012
μεγαλε εισαι πολυ μπροστα.....στις 16-04-2012 βαζεις κριτικη για μια βιζιτα που θα δεις 28-05-2012. Δεν μας λες τι θα γινει και στις εκλογες 06-05-2012......
19 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προφανώς έκανα λάθος φίλε μου... Όσο για το φίλο παραπάνω τα βυζιά είναι πραγματικά... Και μάγκες έχω πει 100 φορές ότι οι κριτικές είναι υποκειμενικές... Άλλα γούστα μπορεί να έχω εγώ, άλλα κάποιος άλλος... Είπα την άποψη μου και το πως πέρασα... Δεν υποχρέωσα κανέναν να την πάρει...
20 Απριλίου, 2012
Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο αγαπητός συναγωνιστής. κατ αρχήν είναι πολύ γλυεκιά κοπέλα. Προσωπικά θα την έλεγα όμορφη. Είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Οι φωτό την αδικούν. Είναι πρόσχαρη, γελαστή, ευγενής. Δεν βιάζεται είναι χαλαρή και αυτό στο μεταδίδει. Εχει αύρα. Επίσης είναι πεντακάθαρη,πολύ πρόθυμη και έχω την υποψία ότι το απολαμβάνει πραγματικά, αν λάβω υπόψη μου πως τα σεντόνια γίνανε μουσκίδι και πως το μάτι της ότνα ήταν καβάλα θόλωσε καθώς τσίμπαγε με δύναμη τις ρώγες της. Αυτός που απαντάει είναι όντως ο φίλος της. Την έχω πάρει και τρίο ως ζευγάρι και ήταν απολαυστικότατο.
06 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επειδή μ' ενδιαφέρει το θέμα με την συμμετοχή του φίλου της, μπορείς να μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες? Δηλ. τιμή, διαθεσιμότητα, εμφάνιση φίλου κ.λ.π., αν βέβαια ξέρεις και θέλεις... Θα μ' ενδιέφερε να τους πάρουμε με κάποια κυρία που νταραβερίζομαι, γι' αυτό ρωτάω...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5