Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 12 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είναι η δεύτερη φορά που πάω με τη Λένα.
Η δεύτερη λοιπόν συνάντησή μας, με τη Λένα, η οποία είχε και μεγαλύτερη διάρκεια από την πρώτη φορά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν πολύ καλύτερη.
Η κοπέλα είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες της. Με το που με είδε μ' αγκάλιασε, με φίλησε με χαρά και ώσπου να πάμε στο δωμάτιο, είχε χωθεί στην αγκαλιά μου.
Στο δωμάτιο, μετά από λίγη συζήτηση και το απαραίτητο μπανάκι πέσαμε στο κρεβάτι και μπορώ να πω ότι κάναμε έρωτα, όχι sex. Ήταν λες κι έκανα έρωτα με γκόμενα, που γνώριζα και η συμμετοχή της ήταν ολοκληρωτική. Βέβαια το πώς αντιλαμβάνεται καθένας τη σεξουαλική πράξη και τι ζητάει από αυτή είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και γι’ αυτό δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.
Μετά το ντουσάκι, ακολούθησε το απαραίτητο social time, συζητώντας για διάφορα θέματα, λες και γνωριζόμασταν χρόνια.
Ακολούθησε δεύτερος γύρος, με πολύ καλή, με μεγάλη διάρκεια και πολύ βαθιά πίπα και ήρθε η δεύτερη εκτόνωση στο στόμα της. Θα προτιμούσα να τα είχε καταπιεί, αλλά αυτό δεν έγινε. Ίσως γίνει την επόμενη φορά, γιατί σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη συνάντησή μας.
Για μένα η κοπέλα είναι φανταστική με υπέροχα μάτια και πέρασα υπέροχα και τις δύο φορές που συναντήθηκα μαζί της.

Υ.Γ. 1. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στο γραφείο που εργάζεται η κοπέλα. Στο τηλέφωνο και τις δύο φορές, ήταν κάποια κυρία (δεν ξέρω το όνομά της), με ξενική προφορά, η οποία ήταν ευγενέστατη κι έκανε τα πάντα εύκολα για να γίνει η συνάντησή μου με τη Λένα. Η λέξη επαγγελματισμός, περιλαμβάνει κάτι το απόμακρο και ψυχρό γι' αυτό δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη. Θα πω ότι οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και την κάνουν άριστα. Μπράβο!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2012
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2012
Ολα οκ συναγωνιστη. Εβαλες μια αξιοπρεπη κριτικη χωρις βεβαια, πολλες λεπτομερειες που θα βοηθησουν καποιον να καταλαβει αν του κανει ή οχι. Δεν λες πολλα για το σωμα αλλα αναφερεσαι στη καλη διαθεση και στο καλο σερβις. Μια απορια εχω μονο. Γιατι θα προτιμουσες να τα ειχε καταπιει ? Δημιουργει καποιο αισθημα αυτοεπιβεβαίωσης, κατακτησης, επιτυχιας, υπερηφανιας ?Χμμμ;
07 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έβαλα πολλές λεπτομέρειες, γιατί όσο αφορά το σώμα της και την ομορφιά της, τη βλέπει ο καθένας στις φωτογραφίες της, από τις οποίες, όπως γράφω είναι πολύ καλύτερη. Όσο αφορά τα του sex, αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα. Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κοπέλα είναι πρόσχαρη κι έχει πολύ καλή συμμετοχή, τουλάχιστον με μένα.
Όσο αφορά την απορία σου, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις. Δεν το είδα ποτέ έτσι.
Απλά μ' αρέσει να εκσπερματίσω στο στόμα της κοπέλας, αυτή να με κοιτάξει στα μάτια και να καταπιεί. Το έχω νοιώσει κι εμένα τουλάχιστον με γεμίζει ευχαρίστηση. Φυσικά όλη αυτή η ευχαρίστηση είναι αποτέλεσμα της όλης συνάντησής μας και το κατά πόσο έχουμε "δεθεί" στη συνάντηση αυτή. Η κατάποση σε μία συνάντηση του στυλ πρωταγωνιστών ταινίας πορνό, δεν θα μου προκαλούσε καμία ευχαρίστηση.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2