Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Όταν ήμουν έφηβος είχα πάει να δω σινεμά μια ταινία με Νικολσον και Μέριλ Στριπ στα ντουζενια τους. Η ταινία..."Ironweed". Κατάθλιψη. Με το που βγήκαμε από το σινεμα αρχίσαμε τα γέλια και τις πλάκες για τη φόλα που είχαμε φάει. Για χρόνια στην παρέα η ταινία θεωρείτο η χειροτερότερη! Γιατί? Γιατί πήγαμε με μεγάλες προσδοκίες...

Συνάντηση με τη Σύνθια στο χώρο μου. Μετα από τις κριτικές που διάβασα ανέμενα μέτρια πράγματα σωματικά και σούπερ υπηρεσίες. Δυστυχώς...ironweed. Καταγράφω:
Στα συν η εμφάνιση της. Δεν είναι λεπτοκαμωμένη αλλά δεν της περισσεύουν κιλά. Στήθη μεγάλα, σούπερ. Κώλος γεμάτος, βραζιλιάνικος. Εδώ οι προσδοκίες διαψεύστηκαν προς το καλύτερο. Το τατουάζ στη φωτό μου το είπε ορχιδεα. Ορχιδέα είδα αρχιδέα έλαβα γιατί...
Στις υπηρεσίες τα χαλάσαμε και πολύ. Μπάινω για ντους γυρίζω έχει γδυθεί, έτοιμη. Τεσπα θα ήρθε καθαρή. Στο φιλί η γλώσσα διακριτική, καθόλου επιθετική. Πίπα ρηχή. Τα @@ τα αναλαμβάνει μετά από δική μου οδηγία. Της λέω όχι χέρια, τα άφηνε τα ξανάπιανε, εκεί αυτή να με τελειώσει άρον άρον. Λέω, σφουγγάρι την έχουν χαρακτηρίσει όλοι, άστο να πάει και πάει όντως όλο κάτω. Πάω για ντους, γυρίζω, η σειρά της. Πάει μπάνιο δεν παίρνει την τσάντα της άρα δεν χρησιμοποιεί τίποτα εκτός από το κρεμοσάπουνο. Στόμα δεν ξαναπλησιάζω στο 2ο γύρο. Στα αγγλικά μου λέει κανα 2 που δυσκολεύομαι να πιάσω (και τα μιλάω καλά τα ρημάδια) οπότε λέω δεν είμαστε για κουβεντούλα και την βάζω κάτω να την περιποιηθώ εγώ. Φάνηκε να το απόλαυσε (αλλά δάχτυλο δεν δεχόταν). Ξαναρχίζει την πίπα, επιδιώκει σχετικά γρήγορα το προφυλακτικό, με τα νερά της εγώ να δω την προστυχία και την όρεξη που ανέμενα. Ακόμα αναμένω. Διακόπτει για να δει ποιος πήρε στο κινητό, κοιτάζει ενίοτε το ρολόι της, δεν χρειάζομαι και πολλά (δεύτερα ..άντα) για να ...πέσω. Πήραμε την κάτω βόλτα, μου δίνει και διορία 5 λεπτά πριν τελειώσει η ώρα (αργότερα αυτό αποδείχτηκε μούφα) οπότε μετα δυσκολίας 2η εκτόνωση στα στήθη της μετά από χρησιμοποίηση και της χείρας μου. Ντύνεται, φεύγει. Κoιτάζω το ρολόι δεν είχε κλείσει ακόμα η ώρα (λογικό αφού τον 1ο γύρο τον κάναμε blitz).

Η μόνη "επιθετικότητα" εμφανίστηκε στην επίμονη ερώτηση εάν θέλω λοκο. Ευτυχώς δεν πήρα γιατί με τον πρώτο γύρο blitz και τον δεύτερο προβληματικό, τζάμπα θα πηγαινε το 50ρικο.
Συναγωνιστές εγώ δεν ευχαριστήθηκα και, τουλάχιστον ανάμεσα σε όσους έγραψαν κριτική, είμαι η μειοψηφία. Είπε και κάτι απίθανα που δεν τα γράφω γιατί θα καρφωθώ. Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως θα μείνει εδώ μέχρι το Πάσχα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2012
Συνάντησα τη κοπέλα όταν είχε πρωτοέρθει και ακόμα δεν έχει καμία κριτική. Αν και ήμουν έτοιμος να γράψω κριτική για την εμπειρία μου που δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή ,την επόμενη μέρα είχαν ανέβει ήδη 2 κριτικές με διθυράμβους και κακώς το είχα αφήσει το θέμα.
Η κοπέλα παρά τα όσα έχουν γραφτεί ότι υστερεί κάπως στην εμφάνιση για μένα είναι super. Σκυλέ πρόσωπο που εμένα μου αρέσει πλούσιο στήθος και γενικά πάρα πολύ ωραίο σώμα για τα γούστα μου. Αυτό που έχω να της προσάψω είναι ότι έτρωγε το χρόνο σε απαράδεκτο βαθμό.
Μια να παραγγείλει ποτό και για τους 2 από το bar ,μετά να περιμένουμε να ξαναέρθει το γκαρσόνι για να φέρει έξτρα αναψυκτικά ,5-6 λεπτά στο μπάνιο ,άλλα 5-6 λεπτά να φτιάξει κάτι στο λαπτοπ σε συνδυασμό με της διακοπές που έκανε και σε μένα για να δει το κινητό της και τα 5 λεπτά νωρίτερα από το χρόνο που μου είπε με ευγενικό τρόπο ,πρέπει να φύγεις έρχεται άλλος πελάτης ,μας κάνουν 150 euro για 20 λεπτά πράξης με το ζόρι (και δεν είμαι υπερβολικός).
Επειδή κατά τα άλλα ήταν πολύ κοινωνική και πρόσχαρη φαντάστηκα πως απλά έτυχε και δεν το είχα αναφέρει ποτέ. Βλέποντας όμως τη κριτική σου καταλαβαίνω ότι ίσως να ήταν ηθελημένη η όλη συμπεριφορά της.
Ευχαριστώ πάντως γιατί με έσωσες καθώς το σκεφτόμουν να της δώσω και μια δεύτερη ευκαιρία μετά τα τόσο καλά σχόλια όλο αυτό το καιρό.
04 Απριλίου, 2012
ετσι,και εγω τρελαινομαι οταν η αλλη κοιταει το ρολοϊ..
04 Απριλίου, 2012
καλα ρε μεγαλε..... Δεν πλησιασες στο στομα στον Β! γυρο γιατι ρουφηξε τα "δικα σου" και την φίλησες στον Α! γυρο που είχε ρουφήξει αλλουνου ????Χμμμ;
04 Απριλίου, 2012
Δυστυχώς δεν ξημερώνει Κυριακή κάθε μέρα φίλε myrosword... Πάντως πολύ καλή και χρηστική η κριτική σου, να γράφεις συχνότερα!!! Αυτό με τα φιλιά μετά τον πρώτο γύρο και εγώ δεν το κατάλαβα... το ρίσκο το πήρες ήδη στην αρχή, άρα προς τι η αποχή; αυτά φίλε μου ή τα κάνεις ή δεν τα κάνεις, δεν έχει νόημα η "περιοδική" χρήση. Εύχομαι καλύτερη τύχη στην επόμενη.
07 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχετε δίκιο που προβληματιστήκατε. Όμως αυτό που παρατηρώ σε πολλές συναδέλφους της Σύνθιας είναι οτι ακόμα και με ξεσκούφωτη πίπα χωρίς εκτόνωση στο στόμα πλακώνονται στο λιστεριν (ή κατι ανάλογο) μεταξύ των γύρων. Το οτι αυτή δεν το έκανε με προβλημάτισε όχι για του προηγούμενου αλλά πόσων προηγούμενων είχαν περάσει χωρίς στοματική καθαριότητα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5