Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 26 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παρόλον που δεν χαρακτηρίζομαι δια το ευκολόπιστον και το άδολον του χαρακτήρος μου, ρέπω εις το να εμπιστεύομαι συστάσεις από πρόσωπα του φιλικού μου περιβάλλοντος, πράγμα το οποίον με οδηγεί ενίοτε εις καταστάσεις στιγμιαίας αμηχανίας. Ούτω και αυτή την φοράν, άμα τη εφανίση της κυρίας, δεν υδυνάμην να αντιληφθώ, το διατί μου εσυστήθει. Πάρα τούτο ολοκλήρωσα το ραντεβού, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενως.

Η Γκαμπριέλα, είναι θήλυ Λετονικής προελεύσεως, ετών 28 κατά δήλωσιν της (που αν τυγχάνει αληθής την κατατάσσει αυτομάτως εις τας κακοδιατηρημένας υπάρξεις). Τη φυσιογνωμία της δεν δύναμαι προσωπικά να την χαρακτηρίσω ως εύμορφην. Κοσμείται πάντως, υπό πρασίνων οφθαλμών, υπό βραχείας περιποιημένης καστανόξανθης κόμης, και καθίσταται έως και συμπαθής ενόσω μειδιά. Η πλήρης έκδυσης απεκάλυψεν σμικρότατον και χαλαρόν στήθος, καθώς και χαλαρή κοιλιακή χώρα. Γενικώς, και παρά το ισχνόν του, το σώμα της είναι χαλαρόν, πλην υποβοηθείται υπό καλλίγραμμων ποδών. Φρονώ συνεπώς, ότι τα λεγόμενα περί εμφάνισης επιπέδου cg δεν ευσταθούν. Ευσταθούν όμως αι αναφοραί εις την ευγενικήν και φιλικήν προσέγγισην του θέματος, καθώς και στην τάχιστη δημιουργία ευχάριστου κλίματος.

Ήρχισεν μέ προκαταρκτικάς ενεργείας, ως θωπείας και ασπασμούς, συνεχείς και επιμελείς. Την πεολειχίαν που μου παρείχε, δεν δύναμαι να την χαρακτηρίσω ως κάτι το ιδίαίτερον. Ήτον όμως ευχάριστος, ικανής χρονικής διαρκείας, και ούτως ήρκεσε ώστε να δημιουργηθεί έντονος η προς διείσδυσιν διάθεσις. Κατά τα άλλα, ήτον άκρως συνεργάσιμη, ομιλιτική και επέδειξε ζωηράν συμμετοχήν. Την βρήκον επίσης λίαν δεκτική σε εναλλαγές ρυθμού και στάσεων (για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι δεν τα αποζητώ εις τοιαύτας συνευρέσεις).

Συμπερασματικώς , θεωρώ ότι το "θέμα" της εμφάνισης αντισταθμίστηκε από τις λίαν έκδηλες προσπάθειες που κατέβαλε ούτως ώστε να επιτελέσει επιτυχώς το έργον της, και από τον προσήκοντα σεβασμό εις το αντίτιμον που έμελε να λάβει, δια τις υπηρεσίες που μου παρείχε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, Jim25jim, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Απριλίου, 2012
Αν η συνεύρεσις έλαβε χώρα εις δικόν σας χώρον, δεν τολμώ να ρωτήσω αν μετά το πέρας της, τα στασίδια εχρειάζοντο καθάρισμα......Σπασίκλας
03 Απριλίου, 2012
εγραψες αυτη την εξυπναδα για να την διαβασουν καποιοι κ να βοηθηθουν???τι να σου πω ρε τυπε,καλο το καλαμπουρι αλλα σε αλλα θεματα.την επομενη κριτικη γραψτην στα κονγκολεζικα.
03 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ο τυπος ειναι αλλου για αλλου..... Πρωτη φορα που γραφει για call girl και υποστηριζει οτι δεν ανταποκρινεται στα στανταρ της κατηγοριας. Μηπως το μπερδεψε με ct?? Να το εγραφε καποιος με εκτενη εμπειρια, οκ, αυτος εχει παει σε 3 studio ολα και ολα. Αμ το αλλο με τα πρασινα ματια που το φανταστηκε ? Μαλλον θα ξεχασε να βγαλει τα Rayban:sunglasses
03 Απριλίου, 2012
Η καλυτερα γραψτην στα αλαμπουρδεζικα.
03 Απριλίου, 2012
Ουτε ο Βυζαντινοτετοιος να σουνα....Σπασίκλας
03 Απριλίου, 2012
Χαίρομαι με την επιλογή σας κυριε - τρόπο γραφής. Πανω από όλα για κάτι παλικαράκια που γράφουν ανορθόγραφα και δεν κατάλαβαν χριστό από την κριτική!!! Αυτοί γραφουν αλαμπουρνέζικα και όχι εσείς!
03 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συμφωνώ απολύτως...
03 Απριλίου, 2012
φιλε, η στραβός εισαι η φαντασιες πουλας, το κοριτσι τα ματακια της εχουν χρωμα μπλε και οχι πρασινα και δευτερον αν δεν την βρηκες μαζι της υπαρχουν και μοντελα
που κοστιζουν 300 ευρο, ισως με καποια απο αυτες να σε ικονοποιησουν. χα....χα...χα...χα βυζαντινε εξυπνακια Αυνάν???Χμμμ;
03 Απριλίου, 2012
στο σχολείο πόσο είχες στα αρχαία; 19;
(Updated: 03 Απριλίου, 2012) 03 Απριλίου, 2012
@ agiana
Όχι. Έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο που διαθέτει τα αγαπημένο σας σαπούνι, φίλτατε φιτιλιάρη.Γλώσσα

@ tsotos & slk 55
Επειδή δεν γνωρίζω τις διαλέκτους που μου προτείνετε, θα μεριμνήσω μετά το Πάσχα να εγγραφώ σε ταχύρυθμα τμήματα εκμάθησης. Άν έχετε να μου συστήσετε κάποιον καλό διδάσκαλο θα σας είμαι υπόχρεος.

@ polax
Αξιότιμε κύριε,

Όσον αφορά τους αβάσιμους ισχυρισμούς σας για "πρώτη κριτική στην κατηγορία cg", για "όλα κι όλα τρία στούντιο", καθώς και για εμπειρία, σας παραπέμπω στον εξής δεσμό : http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:95072/

Όσον αφορά τα "στάνταρντς" της κατηγορίας, επιτρέψτε μου να σας δώσω την απάντηση χρησιμοποιώντας απόσπασμα της δικής σας κριτικής. "Βεβαιως παντα υπαρχει ρισκο καθως δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα." Και εφόσον δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν υφίσταται και κανένας οργανισμός που να αποδίδει κάποιου είδους iso, ούτως ώστε δηλαδή, να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να λάβει κάποια τον τίτλο του ct, cg, studio κ.λ.π., ο καθείς μπορεί να έχει τα δικά του.

Τέλος, επιτρέψτε μου να αφήσω ασχολίαστα τα περί χρώματος οφθαλμών.

@ eponin 11
Σας ευχαριστώ θερμά και χαίρομαι ιδιαιτέρως δια την ταύτιση απόψεων.

@ sotosbrain
Αξιότιμε κ. sotoεγκέφαλε ή msotos.

Το γεγονός, ότι κάποιο nickname με αριθμό μηνυμάτων μηδέν (0) και με αριθμό κριτικών μηδέν (0), πραγματοποιεί την παρθενική (;) του εμφάνιση με μοναδικό σκοπό να ασχοληθεί με την κριτική μου, με τιμά ιδιαιτέρως.

Και κάτι ακόμα επειδή αναφερθήκατε. Το ζήτημα των χρημάτων δεν αποτελεί πρόβλημα δι εμέ.
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2