Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 4 10
Call-Girls
40247
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η κριτική είναι λίγο ετεροχρονισμένη αλλά τέλος πάντων. Μετά απο τισ διάφορες κριτικές προς την κυρία και μιας και μένω κοντά αποφάσισα να της τηλεφωνίσω και να κανονίσουμε το ραντεβού. Αργησα να πάω λίγο και μου ζάλησε τα @@. Ημουν έτοιμος να την βγάλω απο το αυτοκίνητο αλλά λέω μην το χαλάσεις κάνε υπομονή. Και ευτυχώς ανταμήφθηκα. Πήγαμε στο LACOBA. Εγινε μπάνιο και μετά μου έκανε ένα μασάζ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Στην συνέχεια ξεκίνησε με γλύψιμο παντού και επικεντρώθηκε εκεί που έπρεπε. Πολύ καλή πίπα. Πρόλαβα στο όριο και ξεκινάω να γλύφω εγώ, πεντακάθαρη και το γούσταρε.Στην συνέχεια 69 και μετά η μεγάλη καβάλα. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις και αφού δεν άντεχα άλλο να κρατιέμαι της τα έδωσα στο στήθος. Το γουστάρησε πολύ.
Σεγενικές γραμμές είναι ένα milf στα 50 με καλό για τη ηλικία της σώμα πολύ καλή σε αυτό που κάνει και εαν σε γουστάρει και είσαι καθαρός το απολαμβάνει. Το μοναδικό μελανό σημείο είναι ότι έχει βάλει μερικά χρυσά δόντια και είναι λιγο ξενέρα. Αυτά. Θα την ξαναπάρω πάντως.
Σεγενικές γραμμές είναι ένα milf στα 50 με καλό για τη ηλικία της σώμα πολύ καλή σε αυτό που κάνει και εαν σε γουστάρει και είσαι καθαρός το απολαμβάνει. Το μοναδικό μελανό σημείο είναι ότι έχει βάλει μερικά χρυσά δόντια και είναι λιγο ξενέρα. Αυτά. Θα την ξαναπάρω πάντως.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί