Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 53 10
Call-Girls 154481
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
* Ημερομηνία, ως συνήθως, αναληθής.
* Με την Vanessa υπάρχει φοβερή χημεία εδώ και 2 χρόνια περίπου. Έξυπνη επαγγελματίας, το σκέφτηκε λίγο διαφορετικά και το αποτέλεσμα είναι το Duo με μαι φίλη της. Αγγίζουν το Άριστα !!!
Για την Vanessa έχουν γράψει αρκετοί συναγωνιστές. Cocial Time εξαιρετικό, καθαριότητα, Ερωτική Διάθεση, Σώμα, ανελέητος πεοθηλασμός, αντοχή... κτλ κτλ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνει και η συγκεκριμένη την αλλαγή της... ερωτικές περιπτύξεις, λοιπόν, με την φίλη της, μια εικοσιδιάχρονη μαυρομάλλα Ρουμάνα η οποία σχεδόν σε όλα φέρνει σε Βραζιλιάνα.
Με υποδέχθηκαν και οι δύο τους με εσώρουχα μαύρα και sexy. Έγινε η γνωριμία με την φίλη της και μετά το μπανάκι, επί μια ώρα έπαιζε Λεσβιακό με την Vanessa να ''ασελγεί'' στο κορμάκι της εικοσιδιάχρονης που είχε κάνει Solarium. Η μικρά δεν έλεγε σε τίποτε όχι και είχε αφήσει το παιχνίδι στο γλύψιμο και στα πλαστικά παιγνίδια της Vanessa... Το τι γαμήσι έφαγε.. τι να σας περιγράψω;;;...Το πουλί μου μπαινόβγαινε στα στόματά των ασταμάτητα.... Κάποια στιγμή ''ξυπνάει'' το μικρό, βάζει κάτω την Vanessa και αρχίζει να την γλύφει και να την γαμάει με δονητή και με Strap-on !! Αδέξια στην αρχή με άγαρμπα κουνήματα αλλά σιγά-σιγά και με τις καθοδηγήσεις της Vanessa ήρθε και έγινε του πλαστικού !!!!!!!!!!!!!!!! Συνεχίζει το καρέ και τώρα η Vanessa βάζει στα τέσσερα το μικρό και αλληλογλείφονται. Έτσι όπως ήταν η μικρή με τη θέα αυτή του κώλου της πάω να μπω και με ρωτάει ''From her ass baby;'', όχι της λέω και κάνω την διείσδυση στο ζεστό και στενό τρυπάκι της. (Δεν είμαι φαν του πρωκτικού, αν και έτσι όπως ήταν στημένο, καθαρό και μυρωδάτο μου ήρθε μια φλασιά.... αλλά δεν ενέδωσα....την τίμησα την πίσω πόρτα της με δαχτυλάκι.. μέχρι εκεί. Τον δίνει πάντως κανονικότατα. Τι μωρό είναι αυτό. Τέλος πάντων...) Κάποια στιγμή βρέθηκε το πουλί μου να βρίσκεται στο στόμα της Vanessa και η μικρή να μου γλύφει τις μπάλες, αρκετά σκληρά θα έλεγα σε σημείο που για κάποια δευτερόλεπτα αισθάνθηκα ότι θα ξεκολλήσουν... τι ρούφηγμα ήταν αυτό... εεε τις λέω... εεε easy baby....
Ρε μικρό έτσι ξηγιέσαι (λέω από μέσα μου και σε πήγαινα λάου λάου), τώρα θα δεις, την ξαπλώνω ανάσκελα και την ''καρφώνω'' με το ''σκουφένιο τρυπάνι μου'' ( η Vanessa είχε πάριε χαμπάρι ότι θα πέσει γαμήσι και με το στόμα της είχε περάσει το σκουφάκι... Άρε Vanessa, Sex Machine!!!) την ώρα που της το φορμάρω τι μου λέει ρε παιδιά;;; Yes baby this position i like to see you !!!!
Ε... τα θέλεις ρε μωρό, οπότε πάρε τα για να με θυμάσαι...!!!!!
Το SexMachine και η Βραζιλιάνα που είναι Ρουμάνα έκανα απίστευτο Duo. Βλέμμα, εμφάνιση, κορμί, συμμετοχή, διάθεση κτλτκτλκτλκτλκτλκτλ ήταν Άριστες, αφήνω το Εξαίρετες για τις επόμενες φορές, διότι με 300€ την ώρα σε χώρο τους και το μικρό με πρωκτικό σίγουρα δεν θα τα αφήσω για πολύ καιρό αναξιοποίητα..... Είπαμε πρωκτό δεν καρφώνω, αλλά μόνο και μόνο με την ιδέα φτιάχνεσαι. Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα 9-10. Καλά Βόλια !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 16, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί