Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεγάλο απωθημένο η Βίκυ, δεδομένου ότι την είχα σταμπάρει καιρό αλλά πάντα κάτι τύχαινε: πότε την απασχολούσε άλλος συναγωνιστής, πότε είχε περίοδο, πότε έλειπε..Επιτέλους έκλεισα ραντεβού και ανέμενα να δω πως ήταν αυτή η κοπέλα που φωτογραφίες και κριτικές μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση.
Τηλεφωνάκι και σε 40 λεπτά ακούω έναν παιχνιδιάρικο χτύπημα στην πόρτα. Ανοίγω και βλέπω ένα αρκετά εμφανίσιμο πιπίνι (όχι κούκλα αλλά πολύ εμφανίσιμη)και με τακούνια αρκετά ψηλή! Πολύ γλυκιά ενθουσιάστηκα αμέσως! Βγάζοντας το παλτό και το τζινάκι που φορούσε έπαθα πλάκα!!!!!!!!!!!!!! Κορμί ακριβώς όπως το θέλω!
Βλέποντας τον κορσέ και το στριγκάκι που φόραγε ήμουν έτοιμος να χύσω! Βγάζοντας τον κορσέ είδα το τελειότερο φυσικό στήθος που έχω δει (και έχω δει αρκετά!). Σφιχτό, μεγάλο όσο πρέπει και απίστευτα στητό! Ποδαράκια λεπτά και σχηματισμένα, ΕΤΣΙ ακριβώς όπως μ' αρέσουν! Κωλαράκι στρογγυλό και μικρούλικο και κοιλίτσα έπίπεδη και σφιχτή.
Ήδη μόλις γδύθηκε ήμουν έτοιμος να τη χύσω! Δυστυχώς ενώ φασωνόμασταν είδα ένα σημάδι στο στόμα, δίπλα στα χείλη, σαν μικρή ουλή, και φοβήθηκα μήπως ήταν επιχείλιος έρπης (δεν ξέρω βέβαια πως είναι και στην τελική ίσως να ήταν κάποιο σκίσιμο)- μετά από αυτό όμως ξέχασα κάθε σκέψη για ακάποτο και τα πάντα έγιναν με σκούφο. Πάντως και έτσι η πίπα της ήταν απόλαυση: αργή, καυλιάρικη και αισθησιακή στην αρχή, έντονη με ξεσπάσματα και στο τέλος έντονο face fuck μέχρι το λαρύγγι χωρίς να παραπονεθεί καθόλου! Τελείωσα στις απίστευτες και ΤΕΛΕΙΕΣ (έχω αρρωστήσει λέμε) βυζάρες της και παύση ολίγων λεπτών για τσιγάρο και κουβέντα.
Δεν μιλήσαμε βέβαια για πυρινική φυσική αλλά η κοπελίτσα για την ηλικία της μια χαρά συζήτηση έκανε - όσο για την πάνω οδοντοστοιχία ίσως έχει ένα θεματάκι που φαίνεται στη συζήτηση αλλά αδιάφορο και μάλλον δε θα το πρόσεχα αν δεν είχε ήδη επισημανθεί.
Στο 2ο γύρο ο αγώνας επικός! Την πήρα στα 4 με αρκετά πιστευτά και φυσικά βογγητά και κραυγούλες εκ μέρους της ενώ θαύμαζα την απίστευτη θέα, μετά ανάσκελα με τα ποδαράκια της σηκωμένα ψηλά να θαυμάζω την κορμάρα της και μετά πάλι στα 4! Στο τέλος όπως ήταν στημένη σταμάτησα, της τον πήγα στο στόμα και με τελείωσε με ένα απίθανο deep throat!
Ίσως είμαι υπερενθουσιώδης αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα έχει το γυναικείο σώμα όπως ακριβώς το θέλω - λες και ενσαρκώνει τις φαντασιώσεις μου. Η συμμετοχή της όπως ακριβώς με φτιάχνει. Γνικά πολύ καθαρή και μοσχομύριζε, όσο δε για την ουλή πιθανότατα να ήταν η ιδέα μου. (Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί