Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Προτείνω στις πληροφορίες να προστεθούν επιπλέον 2 κατηγορίες ώστε η εικόνα να είναι αντιπροσωπευτική.
Η πρώτη είναι " Γλύψιμο δάχτυλου ποδιού" η λεγόμενη και αυτοκρατορική πίπα για τους γνωρίζοντες, και η δεύτερη " Γλύψιμο όρθου" κοινώς γλυφοκώλι και εκφράζεται με την ερώτηση " would you like to be my bitch ?".

Πρόσωπο μέτριο με έντονο βάψιμο, ύψος γύρω στο 1.68 -1.70, κορμί σφιχτό καλοσχηματισμένο με έντονες καμπύλες στον κώλο και στο στήθος (φυσικό)

Η κοπέλα στο service απλά δεν παίζεται ...αυτό που κάνει το κάνει με κέφι και το διασκεδάζει.

Αφού παραγγείλαμε τα Jack και πάνω που το τσούζαμε γυμνοί στο κρεβάτι ,ξεκίνησε την πίπα απολύμανση γεμίζοντάς μου την ουρίθρα Jack Daniel's! Στη συνέχεια και αφού ευγενικά μου ζήτησε την άδεια μου πέρασε ένα μαξιλάρι κάτω από την μέση και ξεκίνησε η πιο στενή γνωριμία μας ...

Στο sex απολαμβάνει τα πάντα ,αλλάζει στάσεις και έχει μανία με το γλύψιμο των ποδιών που τα αναζητάει στο στόμα της σε κάθε στάση... την γαμάς και σε γαμάει κουνώντας τους γοφούς της ακόμα και στο ιεραποστολικό ...high light το πισοκωλητό με τα πόδια κλειστά να χαιδεύει τις βυζάρες της ιδρωμένη και να σου ζητάει το δάχτυλο να το κάνει πιπίλα!

Στο τέλος μου τα ζήτησε στο στόμα και τα ήπιε μέχρι σταγόνας λέγοντας μου πως της αρέσει το παγωτό μου γιατί έχει γεύση frozen yogurt!

Συστήνεται σε όλους τους μπεκρήδες, τους μερακλήδες και τις απανταχού γέρικες κολομπίνες ειδικά τώρα τις απόκριες...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί