Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 25 10
Call-Girls
48164
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
γρήγορη συνεννόηση όπως πάντα και βουρ στο χώρο της κοπέλας την πήρα την πρώτη μέρα που ήρθε το βραδύ
φρέσκια και καλή στην δουλεία της δείχνει να γουστάρει το σεξ ,
το σώμα της είναι πολύ σφιχτό με δυνατά σημεία της είναι ο κωλος και οι βυζαρες της
με υποδέχτηκε με ένα γλωσοφιλο και ένα ωραίο χαμόγελο μπήκα για μπανακι και γύρισα στο ρινγκ
πίπα αρκετά δυνατή με Πολλά τερτίπια και παιχνίδια με την γλωσσίτσα της στον πούτσο μου όπου και την έχυσα στο στόμα
μπανακι μαζί με το μωρό και παιχνιδάκια στο μπάνιο
επιστροφή τσιγαρακι εγώ αυτή δεν καπνίζει στο social time κάνει πολύ χαβαλέ είναι ανοιχτός άνθρωπος που σε κερδίζει με 2-3 κουβέντες
πίπα πάλι και σεξ σε διάφορες στάσεις αν και το ατου της είναι στα τέσσερα δεκτική στα δαχτυλάκι στον κώλο τον όποιο δίνει +50 ευρώ
σίγουρα θα την ξανασυναντήσω την γλυκιά και σέξι ''κλεοπατρα'' !!!!!! για πιο μεγάλο metting
μπράβο naughty να συνεχίσετε έτσι με της καλές ανανεώσεις σας έτσι για να μην βαριόμαστε
φρέσκια και καλή στην δουλεία της δείχνει να γουστάρει το σεξ ,
το σώμα της είναι πολύ σφιχτό με δυνατά σημεία της είναι ο κωλος και οι βυζαρες της
με υποδέχτηκε με ένα γλωσοφιλο και ένα ωραίο χαμόγελο μπήκα για μπανακι και γύρισα στο ρινγκ
πίπα αρκετά δυνατή με Πολλά τερτίπια και παιχνίδια με την γλωσσίτσα της στον πούτσο μου όπου και την έχυσα στο στόμα
μπανακι μαζί με το μωρό και παιχνιδάκια στο μπάνιο
επιστροφή τσιγαρακι εγώ αυτή δεν καπνίζει στο social time κάνει πολύ χαβαλέ είναι ανοιχτός άνθρωπος που σε κερδίζει με 2-3 κουβέντες
πίπα πάλι και σεξ σε διάφορες στάσεις αν και το ατου της είναι στα τέσσερα δεκτική στα δαχτυλάκι στον κώλο τον όποιο δίνει +50 ευρώ
σίγουρα θα την ξανασυναντήσω την γλυκιά και σέξι ''κλεοπατρα'' !!!!!! για πιο μεγάλο metting
μπράβο naughty να συνεχίσετε έτσι με της καλές ανανεώσεις σας έτσι για να μην βαριόμαστε
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Maniacsexo3232
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2012
Ευγε μανιακε. Αν και ακριβουτσικο το πακετο (150+50) φαινεται τουμπανακι το τεμαχιο.
easyrider77
05 Φεβρουαρίου, 2012
Ξενοδοχειο πληρωσες??
K
kosamf
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2