Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 113 10
Call-Girls
294609
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τώρα βρήκα χρόνο να γράψω κι' εγώ κάτι για την Ελενα. Μια Ελενα βγαλμένη απο τα παραμύθια. Μια γλυκιά φωνή απο το τηλέφωνο πού αφού μου έκανε σεμινάριο για την καθαριότητα , έκλεισε ραντεβού κοντά στο Ωνάσειο. Ακριβής στο ραντεβού μόλις μπήκε -λες και γνωριζόμαστε χρόνια- μού έδωσε ένα θερμό φιλί και μπήκε στο μπάνιο για γδύσιμο και φρεσκάρισμα. Βγαίνοντας ημίγυμνη έπαθα σοκ απο Το ΚΟΡΜΙ. Αλφαδιασμένο με μεγάλο στήθος - ίσως λίγο μεγαλύτερο απο το σωματότυπο της- αλλά με μεγάλες και στητές ρόγες. Ορμησε επάνω μου και ξεκινώντας απο τα αυτιά , το στήθος κατέληξε στο όρθιο απο ώρα @@@τσο μου και τον εξαφάνισε. Οταν λέω εξαφάνισε το εννοώ. Οταν ξαναεμφανίστηκε σπαρτάραγα ολόκληρος. Αυτή ήταν η πρώτη πράξη. Μετά μια μικρή κουβέντα άρχισε πάλι τα χαιδολογήματα και κατάφερε το άτιμο να μου τον ορθώσει. Πέρασε το λαστιχάκι και έβαλε το πισινάκι της επάνω μου σαν κομπρεσέρ. Ε μετά απο λίγο τελείωσα με ενα ίλιγγο. Ειχε κοπεί η αναπνοή μου. Θα με ξεκάνει -λέω απο μέσα μου- τούτο. Κακά τα ψέματα η Ελενίτσα αξίζει αυτό πού φαίνεται και αυτό πού είναι. Και στην συζήτηση ανακαλύπτεις ένα ευαίσθητο κορίτσι. Δεν είναι τυχαίο πού έχει δύο σκυλάκια πού υπεραγαπάει. Δεν ήθελε να φύγει επειδή πιάσαμε μια πολύ ωραία κουβέντα πού φαίνεται την είχε ανάγκη. Να είσαι καλά Ελένη και να γίνουν πράξη όσα ωνειρεύεσαι για το μέλλον σου. Σ΄ευχαριστώ πολύ.!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 21, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2012
Σεμινάριο για την καθαριότητα; Τι σου είπε δηλαδή ;
flyingdutchman
24 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
πως να τον πλενει και του εδειξε κιολας.αρχισαμε παλι
I
isidoro
24 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Το σεμινάριο αφορούσε το βρώμικο στόμα μερικών ................. Καλά να περνάτε
M
manolis_57
25 Ιανουαρίου, 2012
Έρωτας......
K
kwlotripidakias
26 Ιανουαρίου, 2012
ρε Μανώλη το σοκολάτα υγείας που κολλάει?
NITRO
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5