Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 74 10
Call-Girls
159330
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα αλλά νομίζω ότι η κοπέλα αξίζει μια ακόμα καλή κριτική... το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω πιο ψηλή βαθμολογία αλλιώς σε θέματα σεξουαλικότητας επικοινωνίας κλπ θα έβαζα δεκάρια .... η κοπέλα ξέρει πώς να κάνει αυτή την δουλειά και αυτό φαίνεται από μακρυά... πολύ καλή πεολειχία υγρή και χωρίς χέρια... απίστευτη συμμετοχή .. φοβερό στήθος ... και για όσους είναι κολλημμένοι με τις λεπτές έχει κάνει και λιποαναρόφηση η κοπέλα οπότε έχει χάσει την κοιλίτσα που είχε... φυσικά είναι milf αλλά από αυτά που σου μένουν αξέχαστα ... κάθεται όση ώρα την έχεις πληρώσει και κάνει ό,τι θέλεις... δεν τα γράφω τόσο για εκείνη αλλά για εμάς... γιατί στις εποχές που ζούμε καλό είναι να επιβραβεύεται ο επαγγελματισμός ... και για όποιον έχει τα χρήματα που ζητάει η κυρία ναι αξίζει να τα δώσει και δεν θα τα κλάψει .... αν κανείς έχει αντίρρηση επ αυτού ας μου πει και αν έχει βρει κοπέλα με λιγότερα χρήματα να έχει ισάξιες υπηρεσίες... εκτός κι αν κανείς είναι κολλημμένος με τα μοντέλα οπότε πάω πάσσο...
αν το σύστημα μου το επέτρεπε θα έβαζα
σώμα 7
πρόσωπο 7
vfm 8
και σε όλα τα άλλα 10άρια
ελπίζω να βοήθησα κι αν κανείς έχει απορίες ας στείλει pm (όταν λέω απορίες δεν εννοώ το τηλ της κοπελιάς... αυτό κάντε ένα κόπο να το βρείτε είναι πολύ εύκολο)
αν το σύστημα μου το επέτρεπε θα έβαζα
σώμα 7
πρόσωπο 7
vfm 8
και σε όλα τα άλλα 10άρια
ελπίζω να βοήθησα κι αν κανείς έχει απορίες ας στείλει pm (όταν λέω απορίες δεν εννοώ το τηλ της κοπελιάς... αυτό κάντε ένα κόπο να το βρείτε είναι πολύ εύκολο)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί