Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.0 2 10
Call-Girls
6912
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ότι πιο αντιπροσωπευτικό το γνωστό τραγούδι για την κυρία...
Φάτσα συμπαθητική, κώλος καλός, βυζί προς αποφυγή
Στο social "με κοιτάς σε κοιτώ, κοιταζόμαστε κι οι δυο'
Φιλί πιο πιθανόν να μου έδινε η πρώην γκόμενα μου αυθόρμητα στο δρόμο που με έπιασε να το κάνω με την φίλη της παρά η Cristine...
Πίπα ζήτημα αν το στόμα της μπήκε μέσα 2 εκατοστά.. κυριολεκτικά..
Στο σεξ αγγαρεία...
Ο γκόμενος πρώτη μούρη στο laptop κι έβαλε τις πυτζάμες της πριν ακόμα φύγω (χωρίς να κάνει μπάνιο)κλείνοντας έτσι μια 'ωραία' βραδιά...
Σε μια πρώην κριτική μου είχα γράψει πως ξεκίνησα από pole position και κατετάγην 6ος.. Τώρα κατέληξα στις μπάρες νωρίς κιόλας
Να τελειώσω λέγοντας πως θεωρώ ένα μεγάλο φάουλ του συγκεκριμένου γραφείου τη περίπτωση αυτή και είναι κρίμα γιατί κατά καιρούς έχει φέρει κάπως αξιόλογα κομμάτια τα οποία θα ξανατιμήσω.. Όλοι κρίνονται όμως ειδικά σε τέτοιους καιρούς..
Φάτσα συμπαθητική, κώλος καλός, βυζί προς αποφυγή
Στο social "με κοιτάς σε κοιτώ, κοιταζόμαστε κι οι δυο'
Φιλί πιο πιθανόν να μου έδινε η πρώην γκόμενα μου αυθόρμητα στο δρόμο που με έπιασε να το κάνω με την φίλη της παρά η Cristine...
Πίπα ζήτημα αν το στόμα της μπήκε μέσα 2 εκατοστά.. κυριολεκτικά..
Στο σεξ αγγαρεία...
Ο γκόμενος πρώτη μούρη στο laptop κι έβαλε τις πυτζάμες της πριν ακόμα φύγω (χωρίς να κάνει μπάνιο)κλείνοντας έτσι μια 'ωραία' βραδιά...
Σε μια πρώην κριτική μου είχα γράψει πως ξεκίνησα από pole position και κατετάγην 6ος.. Τώρα κατέληξα στις μπάρες νωρίς κιόλας
Να τελειώσω λέγοντας πως θεωρώ ένα μεγάλο φάουλ του συγκεκριμένου γραφείου τη περίπτωση αυτή και είναι κρίμα γιατί κατά καιρούς έχει φέρει κάπως αξιόλογα κομμάτια τα οποία θα ξανατιμήσω.. Όλοι κρίνονται όμως ειδικά σε τέτοιους καιρούς..
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
http://www.youtube.com/watch?v=-QqArc12juQ
και αυτό εξαιρετικό...
http://www.youtube.com/watch?v=auzfTPp4moA
Run, run, run, take a drag or two
Run, run, run, run, run, Gypsy Death and you...