Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 9 10
Call-Girls
26627
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πηγα πρωινή ώρα στο ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ωραία δωμάτια πολυ καλύτερα απο την Γλυφάδα. Η Σανέλ με περίμενε φορώντας ένα σετ σέξυ κόκκινα εσώρουχα. Την περίμενα να τελειώσει τον καφέ της και μπήκαμε μαζί στο μπάνιο να κάνουμε ντούς. Εκεί με το φώς και όρθια βλέπεις την κορμάρα της. Αρκετά ψηλή , αδύνατη αλλά όχι κοκκαλιάρα με ωραίο μικρό 2αρι στήθος και με μια ρόγα μονίμως πεταχτή. Πρόλαβα να κάνω ντούς και πέσαμε στο κρεβάτι αρχίζοντας την μάχη. Ο πρώτος γύρος ήταν δικός μου όπου αφού την έφαγα απο πάνω μέχρι κάτω και εκείνη να βογγάει όταν κατέβηκα κάτω και έμεινα κανένα εικοσάλεπτο. Οπως ήταν μουσκεμένη μού φόρεσε το λάστιχο και με συνοπτικές διαδικασίες τελείωσα στα τέσσερα χαιδεύοντας και τσιμπώντας ένα υπέροχο κολαράκι. Με ευχαρίστησε !!!! , περάσαμε στο ντούς και μετά 2ος γύρος. Εκεί τοι μανούλι τά έδωσε όλα. Μια βαθειά πίπα πού κόντεψε να φτάσει στο αφαλό μου. Με τυραννούσε αρκετή ώρα και στο τέλος γύρισε ανάποδα για να ξαναπεριποιηθώ και πάλι. Με τελείωσε στο στόμα της και λίγο στο λαιμό γιατί εγώ σπαρταρούσα. Την ίδια ώρα παρ΄ολίγο να της δαγκώσω τα μουνόχειλα πού έιχαν μπεί μέσα στα μούτρα μου.
Μια κοπελιά πού ξέρει και το έχει παρά το νεαρό της ηλικίας της. Φεύγει σε λίγες ημέρες αλλά θα ξαναέρθει. Κοροίδο είναι. Στην Ρουμανία βγάζει πολύ λιγότερα λεφτά και δεν μένει δωρεάν σε ξενοδοχεία. Εδώ ήθελα να πώ ότι το σερβις του ξενοδοχείου είναι άριστο. Μόλις έφυγα μπήκε η καθαρίστρια να αλλάξει πετσέτες,και να πλύνει το μπάνιο.
Μια κοπελιά πού ξέρει και το έχει παρά το νεαρό της ηλικίας της. Φεύγει σε λίγες ημέρες αλλά θα ξαναέρθει. Κοροίδο είναι. Στην Ρουμανία βγάζει πολύ λιγότερα λεφτά και δεν μένει δωρεάν σε ξενοδοχεία. Εδώ ήθελα να πώ ότι το σερβις του ξενοδοχείου είναι άριστο. Μόλις έφυγα μπήκε η καθαρίστρια να αλλάξει πετσέτες,και να πλύνει το μπάνιο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί