Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 11 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε σε δικό μου χώρο. Αν και το τηλεφώνημα έγινε σχεδόν τελευταία στιγμή, η ανταπόκριση ήταν άμεση και χωρίς την παραμικρή καθυστέριση. Χτύπησε η πόρτα και εμφανίστηκε μία πανέμορφη αδύνατη κοπέλα, το σώμα της είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες το προσωπο της πανέμορφο (μοντελέ) αλλά με εμφανή τα σημαδια της ηλικίας. Σιλικόνη σε στήθος και χείλη που όμως σε καμία περίπτωση δεν με ενόχλησαν. Τώρα όσον αφορά την συμπεριφορά: Με ρώτησε αν βιάζομαι και όταν της απάντησα πως όχι μου είπε πως δεν έχει επόμενο ραντεβού και μπορούσε να πιούμε ένα καφέ πριν ξεκινήσουμε όπως και έγινε. Τώρα στα του αγώνα ξεκινάμε με φιλί στο στόμα χωρίς να μου δώσει την άισθηση ότι προσπαθει να αποφυγει κάτι όπως έχει προαναφερθεί, στην συνέχεια έντονη συμμετοχή με πίπα βαθεια υγρή και χρήση της μαγικής γλώσσας παντού στην αρχή ήταν λίγο διστακτική προκειμένου να καταλάβει τι θέλω αλλά στην συνέχεια πήρε το παιχνίδι πάνω της. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι αν την εμπιστευθεις και δεν την κατυθύνεις θα κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά.( Εμένα με ξενερώνει το να δίνω οδηγίες)

Με λίγα λόγια αν ψαχνεις για κοριτσάκι 20 χρονών, όχι εδώ!
Η κοπέλα μάλλον γυναίκα πιο σωστά είναι Ρωσσίδα περίπου στα 38+++ που ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει! Θέλωντας να καλύψει το αρνητικό για κάποιους της ηλικίας το καλύπτει με ποιότητα υπηρεσιών μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι όντως ανεξάρτητη!! Με 'αλλα λόγια για μένα πλέον είναι στανταράκι και πολύ καλύτερη από πολλά city tours που έχουμε χρυσοπληρώσει!! Το δωράκι το πήρε φεύγωντας!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2011
χρησιμη κριτική φίλε. Μου έλυσες απορίες που είχα μέχρι τώρα, διαβάζοντας όλες τις κριτικές για την κοπέλα. Ήθελα να σε ρωτήσω - αν πρόσεξες- πώς ήταν τα δάκτυλα των ποδιών της, δεδομένου ότι έχω foot fetish και με ενδιαφέρει πολύ. Ευχαριστώ
13 Δεκεμβρίου, 2011
Το σιγουρο ειναι οτι ξερει να τα χρησιμοποιει αρκετα καλα και κανει και ωραιο footjob...συγχωρεσε με αλλα δε θυμαμαι πως ειναι γιατι εχουν περασει μηνες απο τη τελευταια συναντηση...
13 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ιδιάιτερα Περιποιημένα!!
13 Δεκεμβρίου, 2011
με την ίδια μιλάς σύντροφε ή με γραφείο? στα ελληνικά ή αγγλικά? Θανκς
14 Δεκεμβρίου, 2011

με την ιδια Ελληνικά
14 Δεκεμβρίου, 2011
Ευχαριστώ για τα ποδοσχόλια συνάδελφοι....μπαίνει στους στόχους η κυρία
16 Δεκεμβρίου, 2011

Ασχετο αλλα εχουμε κανενα τηλεφωνο ρε παιδια ?? ευχαριστω !!!
18 Αυγούστου, 2015
εχουμε τηλεφωνο συναδελφοι ?
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8