Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Call-Girls 31351
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η μικρή Dana η Ρουμανα.....Δεν ξερω αν υπαρχει καποια γεννετικη προδιαθεση στις γυναικες απο την συγκεκριμενη χωρα αλλα η petite αυτη κοπελα, η οποια δηλωσε οτι ημουν απο τα πρωτα ραντεβου της στην χωρα μας( Ο Θεος και η Ρουμανικη ψυχη της το ξερουν μονο)εδειξε οτι πολυ ευκολα να μπορει να μετατραπει απο ενα ηρεμο κοριτσακι 23 Μαϊων σε μια διψασμενη για....αεροπλανικα γυναικα! Μεγαλη εντυπωση μου προκάλεσε το γεγονος οτι απο ενα σημείο αρχισε να υγραινεταιΧμμμ; Περιττο να ενημερωσω τους συναγωνιστες οτι βεβαιωσε τον τιτλο που φερουν οι γυναικες εκ Βλαχιας ορμωμενες σχετικα με την πεολειχια.......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Μέλος
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2011
Δεν εισαι και ιδιαιτερα περιγραφικος..... ασε που μας μπερδευεις κιολας. Τι θα πει "...ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε οτι απο ενα σημειο αρχισε να υγραινεται "
Βλαχα, Ρουμανα, που υγραινεται απο ενα σημειο ????
07 Δεκεμβρίου, 2011
Φιλε Marki οντως ισχυει οτι φιλαγε χωρις γλωσσα; Δεν το βρισκω απαγορευτικο, αλλα θελω να ξερω τι να περιμενω...
07 Δεκεμβρίου, 2011
Τώρα αυτό το λες κριτική;;; Γράψε κάτι...δε θα σου φάμε το κορίτσι...
07 Δεκεμβρίου, 2011
Σωστά!! Τι κριτική είναι αυτή! Θες να τα πεις όλα αλλά δεν λες τίποτα!
Αν και δεν τα πάω καλά με τις βλάχες και ιδίως με τις ρουμάνες... Απλά να σκεφτούμε αν θα την περάσουμε από ένα χεράκι!!
08 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το περι ύγρανσης το αναφέρω γιατι θεωρω οτι σπανια μια εκδιδόμενη ερεθίζεται τοσο πολυ πια που να υγρανθεί...Κατι που παραπέμπει στην πιθανοτητα η νεαρα να μην εχει εντρυφησει ακομα στο σπορ και να βλεπει την όλη διαδικασια σαν ενναλαγη ερωτικων συντροφων
08 Δεκεμβρίου, 2011

Καποια πραγματα ισως να ευθυνονται σε δικη μου υπαιτιοτητα καθως η νεαρα να κρατηθηκε επειδη εγω δεν εκανα κινηση....
08 Δεκεμβρίου, 2011

Χαμόγελο Απλα δυο αραδες εγραψα αδερφια!!! Δεν το βλεπω σαν κριτικη γιατι αυτα τα ζητηματα ειναι υποκειμενικα.....Εγω θα της τραβουσα κι αλλα μανικια παντως....
08 Δεκεμβρίου, 2011

Οπως ανεφερα και στο προηγουμενο συναγωνιστη εγραψα απλα μια εντυπωση και οχι κριτικη γιατι αυτα τα ζητηματα ειναι υποκειμενικα....Παντως εγω θα την ξανατιμησω καθοτι λατρης του φρεσκου κρεατος.....
08 Δεκεμβρίου, 2011

Άλλα λόγια να γαμιόμαστε....
12 Δεκεμβρίου, 2011

Καλέ μου φίλε Polax λυπάμαι για τον χαρακτηρισμό της βλάχας. Πιθανόν να γεννήθηκες στο Μονακό αλλά ζεις στο ''Ελλαντα'' και μ΄αυτό θα συμβιβαστείς. Δεν έχω πάει με την Ντάνα αλλά μπορεί αυτό το κοριτσάκι - και τα κάθε κοριτσάκι- να πηδιέται για να μεγαλώσει μωρά που άφησε στο χωριό της ή να συντηρεί τους γονείς της. Να εύχεσαι η Ελλάδα να μην φτάσει σ' αυτό το σημείο και να ξενοπηδιώνται μανάδες για το χρήμα. Θα πρέπει λοιπόν κατά την ταπεινή μου γνώνη να αφήσουν όλοι τα ρατσιτσικά κομπλεξαρίσματα και αν δεν τους αρέσει μια πουτάνα να μην πάνε εκεί. Εξ άλλου υπάρχει και άλλος τρόπος εκτόνωσης πιό φτηνός πιό υγιεινός και πιό εγωίστίκός. Σκέψου λίγο πριν ξανακάνεις κριτική στην κριτική. Τα ίδια ισχύουν για τον Κον Καυλόπουλο εξ Αλβιώνος. Καλές γιορτές.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10