Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 28 10
Call-Girls
65027
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αποφάσισα να γράψω κριτική γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμη για τους υπόλοιπους (Εγώ τουλάχιστο τις εχω χρησιμοποησει πολλές φορές). Η κοπέλα δεν μιλάει τέλεια Ελληνικά αλλά μπορείς εύκολα να συνεννοηθείς. Η συναντηση λοιπόν κανονίστηκε σε γνωστό χχχ ξενοδοχείο στο Παγκράτι. Μετά από μια μικρή αργοπορία (νομίζω γύρω στα 10 λεπτά) η κοπέλα χτύπησε την πόρτα του δωματίου. Μπήκε μέσα χαμογελαστή και με κέφι κάτι που εμένα τουλάχιστο μου αρέσει αρκετά. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η Καρίνα είναι ένα γλυκο και ομορφο κοριτσι. Είναι καστάνοξανθη (νομίζω ότι είναι και το φυσικό της) με όμορφα μάτια και πονηρούτσικο βλέμα. Το στήθος της είναι φυσικό, μεγάλο και λίγο μαλακό. Τα ποδια και ο πισινός πάρα πολύ sexy.
Η κοπέλα είναι κατ' αρχάς πολύ καλή στα προκαταρκτικά. Και δεν εννοώ μόνο το στοματικό. Σε ανεβάζει με τα λόγια της, έχει χιούμορ και γενικά σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι με έναν δικό σου άνθρωπο. Λίγο με τα φιλιά έχει κάποιο πρόβλημα άλλα μπορεί να ήμουν και εγώ κάπως υπερβολικός με το θέμα. Το στοματικό καλό, βαθυ και υγρό όπως πρέπει. Αλλά και κατά την διάρκεια του sex δείχνει να το απολαμβάνει. Σε καταλαβαίνει όταν θέλεις να αλλάξεις στάση , πως και που ακριβώς την θέλεις. Κάτι που επίσης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν το ότι ενώ είχαμε κανονίσει για μία ώρα η κοπέλα τελικά έμεινε ίσως και 20 λεπτά παραπάνω. 'Οσο για το θέμα της καθαριότητας, η πρώτη της κουβέντα ήταν αν είχα κάνει μπάνιο για να μπει να κάνει και αυτή. Τελικά πιστέυω ότι η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή και η συνάντηση άξιζε τον κόπο.
Η κοπέλα είναι κατ' αρχάς πολύ καλή στα προκαταρκτικά. Και δεν εννοώ μόνο το στοματικό. Σε ανεβάζει με τα λόγια της, έχει χιούμορ και γενικά σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι με έναν δικό σου άνθρωπο. Λίγο με τα φιλιά έχει κάποιο πρόβλημα άλλα μπορεί να ήμουν και εγώ κάπως υπερβολικός με το θέμα. Το στοματικό καλό, βαθυ και υγρό όπως πρέπει. Αλλά και κατά την διάρκεια του sex δείχνει να το απολαμβάνει. Σε καταλαβαίνει όταν θέλεις να αλλάξεις στάση , πως και που ακριβώς την θέλεις. Κάτι που επίσης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν το ότι ενώ είχαμε κανονίσει για μία ώρα η κοπέλα τελικά έμεινε ίσως και 20 λεπτά παραπάνω. 'Οσο για το θέμα της καθαριότητας, η πρώτη της κουβέντα ήταν αν είχα κάνει μπάνιο για να μπει να κάνει και αυτή. Τελικά πιστέυω ότι η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή και η συνάντηση άξιζε τον κόπο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί