Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 11 10
Call-Girls
71748
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Περασα καλα με την Ανια. ομορφη κοπελα 35ρα με καπως σπασμενο προσωπο αλλα με ομορφο κορμι. Μικροκαμωμενη γυρω στο 165 και ενισχυση στηθους. Εχει πολυ απαλο δερμα και απολαυσα να την φιλαω και να την χαιδευω. Καλη συννενοηση απευθειας με την κοπελα που δουλευει και με φιλη της και μου προτεινε να την φερει . Μολις εφτασε μπανακι και στο ψητο χωρις χασιμο χρονου. Φιλια και χαδια τριβοταν πανω μου πολυ καβλωτικα. Ξεκινησε αργη πιπα με παιχνιδι με τα ματια και σιγα σιγα εδινε ρυθμο μεχρι που τελειωσα στο στομα της. Της αρεσει οπως μου ειπε να χρησιμοποιει "εξερευνητικα" τα δαχτυλα της και ευγενικα θα ρωτησει αν μπορει να το κανει... αν αρνηθεις δεν θα προχωρησει.
Γρηγορα ντουζακι και βουρ για τον 2ο γυρο πραγματικα χωρις να εχει καμμια διαθεση να χαθει πολυτιμος χρονος. Αφεθηκα στα χερια της και απολαυσα παλι χαδια φιλακια στο κορμι που κατεληξαν σε μια ομορφη πιπα.Τα χρηματα αν και τη ρωτησα στην αρχη τα πηρε στο τελος. Η κοπελια σε κανει να νοιωθεις ομορφα .
Γρηγορα ντουζακι και βουρ για τον 2ο γυρο πραγματικα χωρις να εχει καμμια διαθεση να χαθει πολυτιμος χρονος. Αφεθηκα στα χερια της και απολαυσα παλι χαδια φιλακια στο κορμι που κατεληξαν σε μια ομορφη πιπα.Τα χρηματα αν και τη ρωτησα στην αρχη τα πηρε στο τελος. Η κοπελια σε κανει να νοιωθεις ομορφα .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί