Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 10 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0

Όπως ήδη εξετέθη, η κοπέλλα είναι εξαιρετικώς όμορφη. Ήρθε καλοντυμένη και ευδιάθετη. Τα ελληνικά της σχετικά καλά. Βεβαίως, διακατέχεται από μία αμηχανία. Καθήσαμε μαζί και αμέσως άρχισε να μου εκθέτει τις υπηρεσίες. Της είπα ό,τι συμφωνήθηκε με το γραφείο.

Το σώμα της είναι χαλαρό,στήθος και περιφέρεια, αν υπολογίσει κανείς ότι δηλώνει 19 ετών. Ιδιαιτέρως το στήθος της είναι χαλαρό. Ωστόσο, έχει σκούρες θηλές, πράγμα που εμένα τουλάχιστον μου αρέσει. Προλαλήσας εκθέτει ότι τούτο είναι συνέπεια εγκυμοσύνης. Πιθανότατο.

Αναφορικώς με τα παραιτέρω. Στοματικό, χωρίς χέρια, εφ' όσον τα απομακρύνεις, αρκετά βαθύ, αλλά όχι και τίποτε ιδιαίτερο. Κυρίως μενού: Δεκτική σε όσες στάσεις επιθυμείς, πρωτοβουλίες δεν αναλαμβάνει. Ωραίες φωνούλες. Ευτυχώς, όχι υπερβολικές.

Συμπέρασμα: Πρέπει να είναι νέα στο άθλημα. Ομορφότατη κοπέλλα, αλλά ή στερείται πείρας, ή διάθεσης. Υποθέτω ότι αν της ζητήσεις πλήρες πρόγραμμα, δηλαδή καταβάλλεις 150, ίσως να ανταποκρίνεται καλύτερα. Αλλά 51.112,50 δρχ. είναι τεράστιο ποσό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
296
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2011
ακόμα δεν πτωχεύσαμε εσύ άρχισες τους υπολογισμούς σε δραχμές....φτου φτου μακριά από εμάς!!
08 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είμαι κάποιας ηλικίας και αδυνατώ να μην κάνω την οικεία μετατροπή. Ξέρεις γέρικα σκυλιά, καινούργια κόλπα κ.λπ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2