Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η πρώτη μου κριτική σ'αυτό το μπουρδελο-site, γι'αυτό οι απανταχού συνάδελφοι μπουρδελιάριδες, πουτανιάριδες, χύστες, ψωλιάριδες, καλωσορίστε με στην παρέα σας ! ! !
Λοιπόν, η Anastasia Ru, ήταν ακριβώς όπως την περίμενα.
Μια ώριμη,καυλιάρα ρωσίδα, παλαιάς κοπής(και δεν το λέω με την κακή έννοια..),με αρκετά "χιλιόμετρα στην πλάτη"(ή καλύτερα για να ακριβολογούμε, ψωλές στη μουνάρα...όπως το προτιμάει ο καθένας...) που σαν καλή και ευγενική επαγγελματίας, κοιτάει να σε ικανοποιήσει στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν.
Εμένα με ικανοποίησε ακριβώς στον βαθμό που περίμενα, αφού στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου,ψάχνω περισσότερο για VFM υπηρεσίες κι όχι τόσο για πριγκήπισσες της "πούτσας"...που κάποιοι μαλάκες-Έλληνες-στερημένοι, τις έχουν αναγάγει σε "κυρίες", τις πληρώνουν "αδρά" και χαλάνε εντελώς την πιάτσα!
Η Anastasia πάντως , μπορεί να μην είναι "πριγκήπισσα", αλλά το τσιμπούκι της και το γλύψιμο που μου έκανε στα παπάρια και την κωλοτρυπίδα, ήταν "αυτοκρατορικό", μερακλίδικο και μαγκιά της...
Τα πήρε και τις δύο φορές στο στόμα μέχρι να με στραγγίξει, ενώ το μουνάκι της , παρά τα "χιλιόμετρα" που έχει κάνει , ήταν στενό, σφριγυλό και πεντακάθαρο!
Η τύπισσα , ήταν στο ραντεβού στην ώρα της,συνεπέστατη, καθαρή(μέχρι και μπουκαλάκι με Listerine είχε , και μπράβο της..)και μια χαρά ....όλα ωραία κι όλα καλά...
Αυτά για πρώτη φορά , παίδες !
Α...να σημειώσω , ότι θα πρέπει να ήταν η πρώτη 47άρα, που πήδηξα στη ζωή μου...
Άντε , με το καλό και με μια 60άρα....Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς