Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 11 10
Call-Girls 28799
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κοπέλα είναι πολύ κοινωνική. Κουβέντα αρκετή και για ό,τι γουστάρεις. Από εκεί και πέρα, της έδωσα την άνεση να πάρει πρωτοβουλίες. Στο πρώτο ήμασταν γρήγοροι και δεν έδειξε φυσικά να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Μπανάκι, τσιγαράκι και πάμε για δεύτερο γύρο. Ήθελε 10 λεπτά να κλείσει η ώρα αλλά συνέχισε εκεί, για τη δεύτερη εκσπερμάτωση. Σαν επαγγελματίας πολύ καλή, ας μην λέμε ψέματα. Όντως έχει ένα θέμα με τα κιλά. Εξαιρετικά αγγλικά πάντως. Για να πω και την αλήθεια μου, με 120 ευρώ θα ήταν σούπερ στις εποχές που ζούμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2011
Ρίξτε τις τιμές.Δεν την ξέρω την κοπέλα,μπορεί είναι καλή αλλά μέχρι 80€ πρέπει να παίρνει.Φίλος από την Ισπανία μου έλεγε εχθές ότι κοπέλες που ζητούσαν 200€/ώρα (εκεί το είχαν ξεφτυλίσει) τώρα έχουν κατέβει στα 100-120€.Και είναι Ρουμάνες,Ρωσίδες κλπ,ότι έρχονται κι εδώ δηλαδή.Μόνο κάποιες Ισπανίδες έχουν κρατήσει ψιλά τις τιμές αλλά έχουν αλλάξει τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Τα 150€ είναι υψηλότατη τιμή,και δεν μπορεί να την πληρώσει σήμερα ο Έλληνας,ας το πάρουν χαμπάρι.Ούτε οι άλλοι Ευρωπαίοι του Νότου μπορούν.
25 Οκτωβρίου, 2011
150 και χωρίς φιλί????Ούτε την Μπελούτσι.....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2