Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294687
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πρώτα από όλα να γράψω ότι εκτός από καινούργιος εδώ θεωρούμαι και καινούργιος στην Αθήνα αφού πρόσφατα επέστρεψα μετά από 20 χρόνια δουλειάς στην Γερμανία.
Ανακαλύπτοντας στο internet site που ειδικεύονται με κριτικές στην πληροφόρηση των μελών απευθύνθηκα σε 2 άτομα που ευχαριστώ και μου έδωσαν και περισσότερες πληροφορίες.
Η Έλενα ήταν από τις πρώτες μου επιλογες , ένα Σ/Κ αρχές Σεπτεμβρίου που δοκιμασα δεν την βρήκα. Ευγενέστατη με ενημέρωσε με sms ότι λείπει για weekend.
Στην αρχή της βδομάδας ξανατηλεφώνησα. Δεν το σήκωσε αλλά μόλις ευκαίρησε έκανε αναπάντητη. Εκείνη την ώρα δεν είχα ελεύθερο χρόνο αλλά σκέφτηκα να την πάρω πίσω να κάνουμε μια πρώτη γνωριμία. Η ζεστή καυλιάρικια φωνή της με ενθουσίασε, τα ελληνικά είναι αλλιώς για μένα που μου έλειψαν. Proud to be Greek.
Την ρώτησα αν την βόλευε να κανονίσουμε για την επόμενη μέρα. Την είπα την μόνη ώρα που με βόλευε σε ξενοδοχείο κοντά σε ένα σημείο που είχα επαγγελματική συνάντηση στα νότια προάστια. Συμφωνήσαμε στην ώρα και για άλλο ξενοδοχείο που εκείνη πρότεινε για πιο βολικό στην ίδια περιοχή.
Την επόμενη, μιάμιση ώρα προτού το ραντεβού πήρα για επιβεβαίωση όπως μου είχε ζητήσει. Μου ζήτησε συγγνώμη και απάντησε ότι επειδή δεν γνωριζόμασταν είχε ήδη κανονίσει με παλιό της πελάτη και αν ήθελα μπορούσε αργότερα.
Αντιεπαγγελματική και απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά αλλά περισσότερο ενοχλήθηκα όχι γιατί έφαγα πόρτα αλλά γιατί με είχε φτιάξει η φωνή της και άλλαξα όλο μου το πρόγραμμα να βρω εκείνες τις 2 ώρες το μεσημέρι. Κατα τα αλλά τι είχαμε τι χάσαμε. Πριν 3 μήνες πήγα με ένα φίλο να πάρω διαρκείας μεγάλης ομάδας. Ζήτησα την διπλανή θέση του φίλου μου αλλά μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία είχε προτεραιότητα ο παλιός. Λογικό άλλωστε το έγραφαν και στο site τους. Κάτι πάντως που η Έλενα δεν γράφει.
Την απάντησα με ένα sms χωρίς να την προσβάλω υπονοώντας ότι από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Το θέμα είχε τελειώσει για μένα αλλά τα επόμενα sms της ήταν ειρωνικά με αναφορές που έπρεπε να λείπουν και δυστυχώς χάλασαν την εικόνα που μου είχε μεταφέρει για αυτή φίλος που ατυχώς την είχε αποκαλέσει κυρία.
Δεν είχα σκοπό να αναφέρω το περιστατικό, αλλά χθες βράδυ που συναντήθηκα με τον ίδιο φίλο που την είχε προτείνει μου είπε ότι καλό είναι να αναφέρονται κι αυτά.
Οι βαθμοί στην εμφάνιση είναι από την εντύπωση που σχημάτισα από τις φωτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2011
για την συμπεριφορα της μπορω να πω οτι εχεις ενα δικιο....
παρομοιο γεγονος συνεβει και σε εμενα!
A
alpula
10 Οκτωβρίου, 2011
Λοιπόν, έγιναν τα εξής.
Με καλείτε την προηγούμενη, Τετάρτη ας πούμε και λέμε για ραντεβού την Πέμπτη το πρωί στι 12.00 το μεσημέρι. Λέω εντάξει, αλλά για επιβεβεβαίωση να καλέσετε στις 10.00 το επόμενο πρωί.
Την επόμενη μέρα στις 9.45 με καλεί ένας πελάτης που τον ξέρω....και θέλει ραντεβού, κλείνω στις 12.00 μαζί του γιατί εσάς δεν σας γνώριζα κι επειδή αρκετοί δεν είναι συνεπείς ή δεν καλούν, έκλεισα με το γνωστό μου άνθρωπο. Ναι αν είναι αντιεπαγγελματικό, πάω πάσο, αλλά η συμπεριφορά μου ορίζεται και από τις συμπεριφορές των γύρω μου...γενικότερα.
Σας ζήτησα συγνώμη, μου απαντάτε το γνωμικό , κι έπειτα μου λέτε ότι, "θα σας έλεγα πώς το λέει ο παππούς μου αυτή τη συμπεριφορά"
Σας απαντώ " συμπεριφορά...πουτά....ας..." Τί το ειρωνικό έχει αυτό"? Μετά αρχίσαμε τα γνωμικά και προσπάθησα πράγματι να γλυκάνω την όλη φάση και να σας μεταπείσω να κάνουμε άλλη φορά τη συνάντηση, κι εσείς είπατε να τελειώνει εδώ το θέμα. Δεν αναφέρθηκα ούτε μία στιγμή ειρωνικά προς εσάς, αναγνωρίζοντας τη γκάφα μου, κι εσείς συμφωνήσατε και είπατε, "έχεις δίκιο, κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι".
Συγνώμη ξανά για όλ' αυτά...
10 Οκτωβρίου, 2011
Απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει με τετοια πραγματα...

Να πω αρχικα πως σχολιαζω το θεμα σαν τριτος χωρις να γνωριζω ουτε τον συναγωνιστη ουτε την κοπελα.

Πως εχουν οι ταβερνες στον καταλογο ενα κειμενο που λεει " οι τιμες μπορουν να αλλαξουν ανα πασα στιγμη χωρις ενημερωση" ? Κατι τετοιο πρεπει κατα την γνωμη να ειχε πει και εκεινη στον πελατη. "Το ραντεβου μπορει να αλλαξει ωρα η και να ακυρωθει χωρις να ενημερωθεις".
Γιατι φαντασου πως ειναι για καποιον που οπως λεει, ειχε φτιαχτει με σενα και γουσταρε να σε συναντησει και πιθανον ειχε φτιαξει το προγραμμα του με βαση το ραντεβου σας, να μεινει ξαφνικα με το Π...ι στο χερι.

Η σημπεριφορα σου πρεπει να ειναι σωστη,ασχετα αν εχεις πεσει σε 2-3 μ.....ς.
Ire
Ire
10 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αν θες η απαντηση σου να μην εμπεριεχει το "σας"
δεν εγινε με εμενα το περιστατικο και δεν εγραψα και τιποτα κακο εγω για το μεταξυ μας!

πολυ καλημερα σας!
A
alpula
10 Οκτωβρίου, 2011

ΚΥΡΙΑ!!!!!!!!! με το Κ κεφαλαίο μπράβο πολύ σωστή απάντηση ,καιπάλι μπράβο
10 Οκτωβρίου, 2011
Διαβάζοντας αυτά σαν τρίτος κ νέος,δε μπορώ να μη σχολοιάσω.Πιστεύω αγαπητή Έλενα-Βιβή κτλ,πως έκανες φάουλ.
Όπως ανέφερες,περίμενες τηλ. του "άτυχου" φίλου στις 10,αλλα στις 9κ45 σε πήρε ενας στανταρ πελάτης.
Νομίζω οτι για να ήσουν σωστή θα έπρεπε να πεις στο στανταρακι να περιμένει ενα 20λεπτάκι κ να του απαντήσεις μετα.
Ή αν ήταν τόσο βιαστικός,ας επερνες επι τοπου εσυ τηλ τον "άτυχο" για να το επιβεβαιώσεις...
Έχασες ετσι ένα πελάτη που μπορούσε κ αυτος να γινει στανταρακι!!!
10 Οκτωβρίου, 2011
Ολα τα επαγγελματα εχουν τα υπερ και τα κατα τους.. Αυτο ομως δεν ειναι αιτια να παρεκλινουμε διοτι προκαλουμε δυσφορια στους επομενους πελατες που σαφως δεν φερουν καμια ευθυνη για καποιους προηγουμενους που εδειξαν ανευθυνοτητα.. Αποψη μου ηταν πως θα μπορουσατε να περιμενετε την επιβεβαιωση κι αν αμελουσε ο πελατης τοτε θα συνεχιζατε κανονικα το προγραμμα σας.. Αλλωστε η ολη αναμονη ηταν ενα τεταρτο αν καταλαβα καλα.. Φανταζομαι λοιπον πως ο παλιος πελατης σας δεν θα ειχε προβλημα να δειξει κατανοηση ενος τεταρτου..

Φιλικα
10 Οκτωβρίου, 2011
ειναι απλο ρε παιδια....αγχωνομαστε για τοσα καθε μερα...θα αγχωνομαστε και για το πηδημα?αντιεπαγγελματιας η κοπελα...παταμε Χ και παμε σε αλλες..εκλεισε ραντεβου με γνωστο της?ασ χασει τωρα τοσο κοσμο που γουσταρε να την γαμησει..τι το κουραζεται?.
10 Οκτωβρίου, 2011
πολυ καλα τα λεει ο sir7..τι θα πει στανταρακι και τετοια?κι εγω την ειχα συναντησει την κοπελα 2 φορες ειχαμε μιλησει περισσοτερες κι ειχα την καλυτερη γνωμη..ωσπου μετα απο αρκετες καλες κριτικες,δεν απαντουσε σε τηλ,ουτε σε μυνηματα κτλ.απλα σε οσους θελει απ οτι καταλαβα..δικαωμα της αλλωστε..αλλα με τετοιες συμπεριφορες λογικο κι επομενο ειναι κι οι αρνητικες κριτικες...ο καθενας κρινεται...
13 Οκτωβρίου, 2011

καλά το ότι έκανε φάουλ η κοπελιά είναι σίγουρο αλλά από την άλλη δεν είναι και φάουλ κόκκινης κάρτας .. από κει και πέρα αντισθένη ίσως πρέπει να ανοίξεις ένα καινούργιο χώρο στο site με καταγγελίες γιατί όποιος θέλει να καταγγείλει τώρα μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά το κάνει στις κριτικές της κοπέλας και βαθμολογεί αυθαίρετα εμφάνιση και υπηρεσίες χωρίς να έχει δει οπότε επηρεάζει τον μέσο όρο... άλλες φορές αυτό είναι δίκαιο γιατί όντως η κοπέλα μπορεί να είναι μεγάλη γαϊδούρα άλλες όμως φορές μπορεί όντως κάτι να έχει τύχει στην κοπέλα και απλά να βγάζει το άχτι του ο πελάτης που θίχτηκε ο εγωισμός του πιο πολύ παρά έχουν ουσία αυτά που λέει..
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2