Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 11 10
Call-Girls 28799
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Οπως εχω αναφερει και στη προηγουμενη κριτικη η ενασχοληση μου με το σπορ ειναι σπανια επομενως δεν εχω τη πειρα για να συγκρινω με αλλες κοπελες κατα ποσο η αννα θα ικανοποιησει τις απαιτησεις σας,ωστοσο οφειλω να γραψω πως τα περασα για να βοηθησω στην αλληλοενημερωση...με

Εχουμε και λεμε Ρουμανα μαυρομαλλα 21 χρονων 1,72(χωρις τακουνι), μεγαλο στηθος 3 ρακι στητο και πολυ ωραιο στην αφη.Πλαδαρος κωλος με 2-3 κιλα παραπανω στη μεση που προσωπικα δε με χαλασαν καθολου(αμα σας αρεσουν αναλογιες μοντελου δε θα σας τη συνηστουσα) και ενα tatto στη κοιλια.

Επι το εργο, πιπα μετρια με δοντακι ωστοσο στο sex αλλαζουν προς το θετικο τα πραματα. Πολυ καλες αντοχες με ωραια στησιματα και ωραιο κουνημα του κωλου. Το στηθος της ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα καθως ειναι και φυσικο και δε χορταινεις να το πιανεις και να το πιπιλας.της αρεσει αρκετα να παιζεις με το μουνακι της και ειναι δεκτικη σε ολα.
Στο επικοινωνιακο κομματι χωρις να θελει να κλεψει χρονο(δε κοιταξε το ρολοι καθολου κατα τη διαρκεια),μπορεις να κανεις διαλογο καθως μιλαει τα αγγλικα πολυ καλα καλα!

Γενικα περασα ενα ωραιο βραδυ το οποιο ωστοσο δε ξερω αμα θα επαναλαμβανα καθως τα 150 τα θεωρω too much

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί