Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 11 10
Call-Girls
28799
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
εχθές Μέτα από μερικά πορτάκια με φίλους πήρα τηλέφωνο το γραφείο και κανόνισα ραντεβού στο χώρο της κοπέλα αφού έτσι και Αίλιος ήμουν στην παράλια
το ραντεβού κλείστηκε και βουρ για το ξενοδοχείο της
με περίμενε οπός ακριβός είχα ζήτηση με εσώρουχα μαύρα και τακουνιά
οι βυζαρες της με εντυπωσίασαν από την αρχή και έτσι καθώς έμπαινα της έριξα ενεά γλωσοφυλο με το απαραίτητο χούφτωμα στις βυζαρες της
ντουζάκι και αρχίσαμε με 69 όπου ειναι αρκετά καλή στην πιπα και έχει πεντακάθαρο μουνάκι με ωραία επιδερμίδα
άλλα με είχαν καυλώσει οι βυζαρες της και της ζήτησα να αλλάξουμε στάση και να της στον καρφώσω ανάμεσα στα βυζιά της τα όποια ει ναι 4αρια όχι κρεμασμένα με μικρή ρωγιτσα
έτσι αφού τον είχε σαλιώσει αρκετά μου έκανε ενά απίστευτο ισπανικό με πιπα όπου την έχυσα στις βυζαρες της
ντους τσιγάρο 2 ψιλομαλακιες και πάμε για δεύτερο γύρο
όπου άρχισε πάλι με πιπα άλλα την σήκωσα στα όρθια σε ενά γραφειακι που έχει στο δωμάτιο της και την έβαλα στα τέσσερα , ωραία θελα με την κωλαρα της της αρέσουν αρκετά τα σφαλιαρακια πάλι πιπια και χύσιμο στο στόμα της
αν και ειχαμε κανενα 20 λεπτο δεν αντεχα για τριτη φορα μου ειχαν κοπει τα ποδια
το ραντεβού κλείστηκε και βουρ για το ξενοδοχείο της
με περίμενε οπός ακριβός είχα ζήτηση με εσώρουχα μαύρα και τακουνιά
οι βυζαρες της με εντυπωσίασαν από την αρχή και έτσι καθώς έμπαινα της έριξα ενεά γλωσοφυλο με το απαραίτητο χούφτωμα στις βυζαρες της
ντουζάκι και αρχίσαμε με 69 όπου ειναι αρκετά καλή στην πιπα και έχει πεντακάθαρο μουνάκι με ωραία επιδερμίδα
άλλα με είχαν καυλώσει οι βυζαρες της και της ζήτησα να αλλάξουμε στάση και να της στον καρφώσω ανάμεσα στα βυζιά της τα όποια ει ναι 4αρια όχι κρεμασμένα με μικρή ρωγιτσα
έτσι αφού τον είχε σαλιώσει αρκετά μου έκανε ενά απίστευτο ισπανικό με πιπα όπου την έχυσα στις βυζαρες της
ντους τσιγάρο 2 ψιλομαλακιες και πάμε για δεύτερο γύρο
όπου άρχισε πάλι με πιπα άλλα την σήκωσα στα όρθια σε ενά γραφειακι που έχει στο δωμάτιο της και την έβαλα στα τέσσερα , ωραία θελα με την κωλαρα της της αρέσουν αρκετά τα σφαλιαρακια πάλι πιπια και χύσιμο στο στόμα της
αν και ειχαμε κανενα 20 λεπτο δεν αντεχα για τριτη φορα μου ειχαν κοπει τα ποδια
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί