Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 18 10
Call-Girls
29666
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ενας από τους πιό γνωσούς παίχτες εδώ μέσα με έχει χαρακτηρίσει κάποτε "απαιτητικό" και μάλλον είμαι.όταν λοιπόν έχω διαβάσει όλους αυτούς τους ύμνους για την ομορφιά της Βίκυς, κάτι που επιβεβαίωσε και το ίδιο το πρακτορείο, περιμένω πολλά. Ανοιξα λοιπόν την πόρτα γεμάτος προσδοκίες, αλλά αντίκρυσα ένα πιπίνι, με πολύ συνηνηθισμένο και, πάνως όχι όμορφο, πρόσωπο. Φυσικά δεν είναι άσχημη, αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι από πού προκύπτει το "μουνάρα"? το σώμα της με το άσπρο φορεματάκι της φαινόταν πολύ αδύνατο και ήταν τελικά. Το μόνο πραγματικά άψογο πάνω της είναι το στήθος της και το ότι είναι πολύ φρέσκια και δεν έχει ίχνος κυταρίτιδας. το κωλαράκι της τουρλωτό, αλλά ακόμα και για μένα που μου αρέσει το μοντελέ στυλ, πολύ μικρό έως καχεκτικό. Από εμφάνιση περίμενα πολύ περισσότερα, από υπηρεσίες, πολύ πρόθυμη δεν λέει όχι σε τίποτα, αλλά δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια το service της Αλεξάνδρας. Για μένα ούτε και το κορμί της, αφού για το πρόσωπο της Αλεξάνδρας έχουν ειπωθεί πάρα πολλά...Σε γενικές γραμμές, συμπαθητική και ομηλιτική κοπέλλα που προσπαθεί να σε κάνει να νοιώσεις άνετα με τα λίγα αγγλικά της, αλλά εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνισή της. Οσο για σεξ, όταν υπάρχει στο γραφείο αυτό η Αλεξάνδρα, τα υπόλοιπα φαίνονται περιττά έξοδα..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Δεν ξερω την Αλεξανδρα, αλλα για την Βικυ είναι όπως τα λες παιχτη.
A
ax9
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Δηλαδη αν ηταν και κουκλαρα τι βαθμολογια θα εβαζες...12?
A
Anathematismenos
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Κοίταξε, όταν βάζω 7 στο πρόσωπο και 8 στο σώμα σημαίνει ότι δεν ενθουσιάστηκα.. αυτό γράφω ότι δηλαδή διαβάζοντας όλα αυτά τα περι "μουνάρας", κουκλάρας απίστευτης κλπ δεν τα διαπίστωσα...Από την άλλη είναι οκ η κοπέλλα και η βαθμολογία του 7,7 που της έδωσα αυτό σημαίνει. Οτι είναι σαφέστατα άνω του μετρίου. Στην Αλεξάνδρα που με ενθουσίασε έβαλα 9νιάρια, ακόμα και στο πρόσωπο έβαλα 8 , αν και έχει προβλήματα που μπορεί να ενοχλήσουν κάποιους, όχι εμένα πάντως. Και μιλάω για την Αλεξ΄'ανδρα γιατί είναι στο ίδιο γραφείο, αλλιώς υπάρχουν πολλές άλλες καλύτερες από τη Βίκυ, αλλά και καλύτερες και από την Αλεξάνδρα... Τέλος, ας μου επιτρέψεις να ψάχνω το πάρα πολύ καλό, γνωρίζοντας ότι στα λεφτά αυτά μάλλον δεν υπάρχει...
A
andyj66
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3