Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159341
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
απο οτι βλεπω δεν υπαρχει κριτικη για το γραφειο και ειπα να γραψω εγω μια.δεν ξερω πως να βαλω κριτικη για το γραφειο οποτε την βαζω εδω και ας το βαλει ο αντισθενης εκει που πρεπειμετα απο ακυρωση απο μεριας τη τζουλι και καποιες βλακεις απο τον μαριο αποφασισα να παρω κι εγω την ιζαμπελα.ιζαμπελα ομως γιοκ.η ευγενεστατη καυλιαρικη φωνουλα της κοπελα με επεισε να δοκιμασω την προταση της.πολωνη 26 αρα ξανθουλα μπλε ματια 2,5 βυζι περιπου στο 1.70 φουλ προγραμμα.ετσι και εκλεισα.η κοπελα αργησε λογω συναγωνιστη πουτην κρατησε παραπανω και δεν τον αδικω.η τηλεφωνητρια θεωρησε σωστο να παρει στο ξενοδοχειο που εμενα να με ενημερωσει για την καθυστερηση και αν θελω να ισχυσει το ραντεβου.αφου συμφωνησαμε εφτασε και η ωρα να ερθει το μωρο,φιλικη ανετη με τη μονη διαφορα οτι το βυζι ηταν τουλαχιστον τριαρι και ασφυκτιουσε να εγκατλειψει το μπουστακι και να πεσει στα χερια μου.ωραιο στο ματι αλλα αδειο στο πιασιμο.ωραια αγρια πιπουλα με σκουφο μετα πο δικη μου προτροπη και ενα γρηγορο αναποδο κουμποικο με τελειωμα στο σχετικα σφιχτο μουνακι της.μπανακι και καποια κουβεντουλα για το οτι δεν μπορεσα να κρατηθω καθολου και με εκανε οτι ηθελε.ειχε λογαριασει χωρις τον ξενοδοχο ομως μιας και ο δευτερος γυρος που ειχε οπισθια κατευθυνση δε ειχε την ιδια καταληξη.μας ακουσε βεβαι ολο το ξενοδοχειο και η ψευτικες και υπερβολικες κραυγουλες που ειχαμε πριν εγιναν πραγματικες.πολυ σφιχτο κουλουρακι που γουσταρει να το δινει.αν και αργησα πολυ και ο οδηγος την την επαιρνε συνεχεια τηλεφωνο εκτος οτι καποια στιγμη του το εκλεισε περιμενε υπομονετικα να τελειωσω.βεβαια εφυγε βιαστικα αλλα φταιω εγω μιας και εκατσε αρκετα παραπανω.μιλαει πολυ καλα ελληνικα.κοστος 13ο +δευτερη φορα 20 +πρωκτικο 30.το μονο αρνητικο αν και δεκτο οτι ηθελε τα λεφτα μπροστα λογω του οτι δεν ειμαι πελετης του γραφειου.δεν με πειραξε κιολας μιας και ειχα το μυαλο μου στα βυζια της.αυτα τα ολιγα μιας και νομιζω οτι οι λεπτομερειες δεν ενδιαφερουν κανεναν και πραγματικα απορω πως δεν εχει αναφερθει τιποτα για την κοπελα.το κοστος ισως ειναι λιγο υψηλο για την εποχη αλλα εγω περασα σουπερ και αυτο με νοιαζει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Μέλος
10
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2011
έλα ρε παίχτη Ισίδωρε! σκίστες όλες!
04 Σεπτεμβρίου, 2011
Το όνομα της κοπέλας που γάμησες δεν έγραψες ψηλέ!
L
lithin
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πρέπει να είναι η Paulina, αλλά να με επιβεβαιωσει ο συναγωνιστής
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3