Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159330
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα βάλει στο μάτι αυτην την μιλφάρα καιρο τωρα.
Τελικα εδέησα και την πήρα σε δικο μου χώρο.
Η επικοινωνία και η συμπεριφορα του πρακτορείου ηταν άριστη.
Πηρα τηλ, μιλησα με την τηλεφωνητρια, εκλεισα το ραντεβου 2 ωρες πρίν και εστειλα ενα sms στην τηλεφωνητρια με τα στοιχεια της διευθυνσης μου. Αυτο ηταν όλο! σε 2 ωρες η Ιζαμπέλλα μου χτυπαγε το κουδούνι ακριβώς στην ωρα που είχαμε συμφωνησει!
εκ πρώτης οψεως οταν την ειδα με επιασε ενα αγχος! με τα τακουνια ειναι 1.90 υψος, ψωρίς τα τακούνια περίπου 1.80.
Γυναικάρα με όλη τη σημασια της λεξεως. Ηταν ντυμενη απλά, φοραγε 2 μεγαλούς κρικους σκουλαρικια στα αυτιά και ειχε πιασει το μακρύ ομορφο μαλλί της κότσο. Χαμογελαστη και ευδιάθετη μου συστηθηκε με φιλή και αφού πρωτα ζητησε και εκανε ενα μπανιο ξεκίνησε ο αγώνας...
Εδω αξίζει να αναφέρω οτι οι φωτογραφίες στο σαιτ ειναι ακριβεστατες. Ειναι αυτο΄που βλεπετε. Μια ωριμη (περιπου στα 40) σέξι γυναικάρα με ποδάρες, κωλάρα , σφυχτό σώμα, και 2 σιλικονατους βυζους.
Στο κυριως πιατο ξεκινησε με φιλια (γλωσσόφιλα) και αγκαλίες, σουπερ πιπα χωρις προφυλακτικο με ρουφηγμα αρχιδιών και κοιταγμα στα μάτια, και ισπανική μαλακια. Στη συνέχεια επέλεξα εγω να την στήσω στα 4, οπου ξέρει να στηνεται άψογα, Η θεα των ποδιων της και της σφυχτης καλοσχηματισμένης κωλαρας της ειναι το κατι αλλο! η γυναικα κατεβασε την λεκανη της, απλωσε τα χέρια της και πραγματικά έπιασε όλο το κρεβάτι!. Αψογη συμμέτοχη στο πισωκολλητο οπου η ίδι επιδιωκει δυνατές και γρηγορες διεισδυσεις. Συνεχεια ιεραποστολικα με τις τεράστιες ποδαρες στους όμους μου. Δυστυχώς δεν μπορεσα να αντεξω περισσοτερο και εκει τελειωσα μην μπορωντας να γευτώ και την άψογη κωλοβαλβιδα της...συνολικο κοστος 130+ 20 (ελευθερο στοματικο) = 150 ευρω για μια ωρα..
Δεν ειναι φθηνή αλλά σιγουρα αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις. Ειναι καθαρη, σέξι και ξέρει την δουλεια της πάρα πολύ καλά. Χαλαρά βαζει κάτω κατι άκυρες 20αρες call γιρλσ της συμφοράς που κυκλοφορουν στην πιάτσα.
Τιμια και σίγουρη επιλογη, σίγουρα θα την ξαναπάρω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
492
Πόντοι:
42.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2011
Ξου ρε! Σου είπε ότι γουστάρει Βερολίνο και love parade και τα βρήκατε προφανώς!

ROFL!

(καλή επιλογή BTW)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1