Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 11 10
Call-Girls 28787
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λιγο πριν φυγω διακοπες και λογω των πειορισμενων καλων επιλογων ειπα να δοκιμασω και αυτο το γραφειο.Ζηταω για αρχη την σασενκα αλλα ηταν μπλοκαρισμενη ,ο Κωστας μου προτεινε την αννα αλλα επειδη δεν την ειχα προσεξει στις φωτο και μη εχοντας διαβασει κριτικες δεν ηξερα τι θα συναντησω ,μου εκανε μια συντομη τηλεφωνικη περιγραφη η οποια μπορω να πω οτι αντικατοπτριζε την πραγματικοτητα(πολυ σωστος)
Αφοτου κατεβηκα στο ξενοδοχειο και χτυπωντας την πορτα του δωματιου ανοιξε μια πολυ ωραια κοπελλα λιγο πιο γεματη για τα γουστα μου(ειμαι φαν σε σωματοτυπο μοντελου)αλλα προσεκτικα ντυμενη με ζεστο χαμογελο και αποπνεοντας εναν αερα γυναικας πραγμα το οποιο με εφτιαξε.Βεβαια αυτο που με τρελανε τελειως ειναι ο τροπος που μιλαει(εχει ενα μικρο θεματακι με το ρ και ακουγεται ελαφρως σαν γαλλιδα)πραγμα το οποιο με εκανε να χλιμιντρισω.
Μετα απο το απαραιτητο ντουσακι αρχισαμε την μαχη οπου και επαιρνε αρκετες πρωτοβουλιες.εχει ωραιο βυζι και ξερει και να το χρησιμοποιει.
Μετα απο ενα μεγαλο γυρο προκατακτικων οπου κρατηθηκα 2-3 φορες να μην χυσω με εναλλαγες τσιμπουκι - ισπανικη γλειψιματα κτλ.μου εβαλε το προφιλακτικο και αρχισε μια μεγαλη μαχη.Η κοπελλα ξερει να στηνεται και ξερει να γαμιεται.αρκετες αλλαγες σε στασεις με μια τελειως pse attitude και με απαιτηση της να την χυσω στο στομα.
Τον 1 βαθμο τον εκοψα γιατι μετα απο τετοιο γαμησι θα ηθελα να τα καταπινε και να συχεχιζε το καραμελωμα.Παντως οχι οτι με χαλασε και αυτο που εγινε.

Εν κατακλειδι δεν ειναι το μοντελο που θα σου κοψει την ανασα αλλα ειναι μια εντυπωσιακη γυναικα που ξερει τι κανει και πως να το κανει
Μπραβο αννα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
Εγγραφή:
19 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού