Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294609
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
μετα απο τα καλα λογια που διαβασα για ελενα-βιβη αλλα κι ελλειψει του στανταρακιου μου,ειπα να δοκιμασω την ελενα...κι απο το οποια μονο κερδισμενοσ βγηκα!!!καταρχην προσπαθησε και βρηκε χρονο να με συναντησει παρολεσ τισ δυσκολιεσ που ανεκυψαν!!αψογη συμπεριφορα,εγγλεζα στην ωρα τησ,πολυ καλη ανετη,απλη και φιλικη συμπεριφορα!!!μετα απο καποια γλωσσοφιλα και παιχνιδακια ''γνωριμιασ'',ντουσακι κι εμφανιση μ ενα καταπληκτικα προκλητικο σετακι εσωρουχα που μου ειπε οτι διαλεξε μονη τησ απο καποια που ειχε φερει μαζι χωρισ καν να τησ πω εγω κατι!!!η κοπλεια θελει να ικανοποιησει στο επακρον τον πελατη τησ και το μεγαλο τησ προσον ειναι η ανεση που σε κανει να νιωθεισ μαζι τησ!!!!παιχνιδια με γλωσσα και κορμι παντου!!!δεκτικη σε ολα,μου εκανε εντυπωση η πραγματικα αψογη συμμετοχη τησ σε ολα (πρωτη φορ τη συναντουσα),και η διψα τησ στο σεξ..σεξ με ολεσ τισ στασεισ κι ολα τα κολπα!!!αψογη βαθια πιπα με πολυ σαλιωμα στ αρχιδια και γλυψιμο οπωσ μ αρεσει παντου!!!εκει που τα δωσε ομω ολα ηταν στο γλυφομουνι με το μοσχομυριστο μουνακι τησ να συσπαται και να σταζει ασταματητα!!!μεχρι που στηθηκε στα 4 και μου ζητησε επιτακτικα να την παρω στο κωλαρακι!!!εκει εγινε η σφαγη του δραμαλη!!!ατελειωτο σφυροκοπημα και το γαμησι!!!οταν δε,καταλαβε οτι τελειωνω τραβηχτηκε γρηγορα και εβγαλε το προφυλακτικο παιρνοντασ με στο στομα οπου τη γεμισα μεχρι κατω με αρκετη ποσοτητα σπερματοσ ενω τησ πηδουσα με δακτυλα μουνι και κωλο και γουσταρε τρελλα!!!μετα απο ντουσακι,κουβεντα και παιχνιδακια 2ος γυρος πολυ πιο ενδιαφερον...ειχε μαζι τησ και παιχνιδακια οπου τα χρησιμοποιησαμε καταλληλα..ετσι ενω με πιπωνε ξανα βαθια και μετα απο δυνατο γλυφομουνι τησ αφιερωσα μια καλη δακτυλοσκοπηση στο μουνακι με ταυτοχρονο τριψιμο τση πρησμενησ και κατακοκκινησ κλειτοριδασ τησ με τον δονητησ τησ!!!οπου μου χαρισε ενα απιστετα δυνατο χυσιμο!!!συνεχεια με δυνατο γαμησι για λιγο μουνι και φυσικα κωλαρακι με τον δονητη στο μουνακι τησ!!!η καταθεση ηρθε μετα απο δυνατο σφυροκοπημα βαθια στο κωλι τησ οπωσ μου ζητουσε επιτακτικα και με τον δονητη σφηνωμενο στη μητρα τησ!!!εβγαλε προσεκτικα την καποτα,αφηνοντασ ολο το σπερμα (με το προφυλακτικο),σφικτα μεσα τησ οπωσ και τον δονητη για 2 λεπτα περιπου!!απολαυση να την βλεπεισ να χυνει!!!
συνοπτικα,η ελενα μπορει να μην ειναι το σουπερ μοντελ αλλα εχει κατι που δεν εχουν αλλεσ!!!σουπερ επαγγελματικη συμπεριφορα με αξογη συμμετοχη σαν να κανεισ σεξ με την φιλη σου!!!και κυριωσ σε πολυ καλη τιμη ολο το πακετο σε σχεση με τισ σαβουρεσ που κυκλοφορουν και την κριση που περναμε.
ελενα να περνασ καλα,κι ευχομαι να γινει αυτο που ειπαμε.περιμενω νεα σου....ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
και μην ξεφυγεισ κι εσυ οπωσ καποιεσ αλλεσ!!!Λύπη
στην τιμη συμπεριλαμβανεται και το ξενοδοχειο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
172€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2011
να συμπληρωσω οτι σε σχεση με τις φωτο εχει σκουρηνει το μαλλι...
10 Οκτωβρίου, 2011
τελικα μεγα λαθος η καλη βαθμολογια!!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2