Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 18 10
Call-Girls
29665
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
καλησπερα..
καταρχιν για αλεξάνδρα ξεκινησα - λαουρα μου υποσχεθηκαν και βικη μου βγήκε στο τελευταίο 10λεπτο λογο ασινενοησίασ γραφειου. τεσπα.. :p
η κοπελα ψηλη, αρκετά πιο αδυνατη από τησ φωτο (-4,-5 κιλά) με πολυ ωραιο φυσικο στηθοσ και πρόσωπο - μολισ 20 χρόνων!
μετά τησ πρώτεσ πολυ γρήγορεσ συστάσεισ η κοπελα μπηκε απευθιασ στο ντουσ.. με το που βγήκε ήρθε άμεσοσ στο κρεβάτι κ με άρχισε στα φιλια και στα χάδια.
η πίπα τησ κατά την γνώμη μου ήταν αρκετά καλη (ειχε και καλουσ δάσκαλουσ απότι διαβάζω ) αλλά στο σεξ αν και αλλάξαμε καμία 10αρια στάσεισ (είναι πραγματικά ακουραστή η κοπελίτσα και όχι τόσο παθητική όπωσ αναφερουν οι προηγουμενεσ κρητικέσ ) δεν μου έκανε και τόσο κλικ.
για το iq δεν έδωσα και πόλη σημασία.. εγώ να μαμήσω πηγα , παντόσ είναι καλη κοπελιτσα λιγο παρεξηγημένη θα ελεγα..
τώρα αν την ξαναδοκιμάσω δεν ξέρω.. το μέλλον θα διξει
καταρχιν για αλεξάνδρα ξεκινησα - λαουρα μου υποσχεθηκαν και βικη μου βγήκε στο τελευταίο 10λεπτο λογο ασινενοησίασ γραφειου. τεσπα.. :p
η κοπελα ψηλη, αρκετά πιο αδυνατη από τησ φωτο (-4,-5 κιλά) με πολυ ωραιο φυσικο στηθοσ και πρόσωπο - μολισ 20 χρόνων!
μετά τησ πρώτεσ πολυ γρήγορεσ συστάσεισ η κοπελα μπηκε απευθιασ στο ντουσ.. με το που βγήκε ήρθε άμεσοσ στο κρεβάτι κ με άρχισε στα φιλια και στα χάδια.
η πίπα τησ κατά την γνώμη μου ήταν αρκετά καλη (ειχε και καλουσ δάσκαλουσ απότι διαβάζω ) αλλά στο σεξ αν και αλλάξαμε καμία 10αρια στάσεισ (είναι πραγματικά ακουραστή η κοπελίτσα και όχι τόσο παθητική όπωσ αναφερουν οι προηγουμενεσ κρητικέσ ) δεν μου έκανε και τόσο κλικ.
για το iq δεν έδωσα και πόλη σημασία.. εγώ να μαμήσω πηγα , παντόσ είναι καλη κοπελιτσα λιγο παρεξηγημένη θα ελεγα..
τώρα αν την ξαναδοκιμάσω δεν ξέρω.. το μέλλον θα διξει
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 02, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εγώ με την κριτική μου προσπαθώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν μπορώ.
τώρα εσύ με της εξυπνάδες σου που αποσκοπείς δεν ξέρω.. αν και απότι είδα 3/10 ποστ σου όλο και από μια εξυπνάδα θα πετάξεις.
άμα σου θίξαμε το γκομενάκι ρε κερατουκλή.. χίλια συγνώμη.