Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.3 1 10
Call-Girls
7366
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
λοιπόν, παρόλο που δεν εχω κάνει τον κασκαντερ στην ηλικία που είμαστε, Η Ευα38 δεν απαντούσε,η Τζενη δεν ήταν διαθεσιμη, Αλεξάνδρα και Ταμάρα ήταν πάνω από το budget της εβδομάδας .. και ειπα να δοκιμάσω την Αναμπελ ,... γαμώ την τύχη μου
συννενόνηση με το γραφείο 120Ε, δεν γίνεται παρακάτω λέι - ολα εκτος από αναλ!! αντε λέω ..
Εμφανίζεται κοπέλλα κοντούτσικη 160-165, απο Lanzarote μου είπε, με στρογγυλό προσωπάκι με προγουλακι, καλό σωματάκι - μετα που ξαναείδα την φωτο της αγγελίας έμοιαζε αλλα με πολύ-πολυ ρετους - ήταν η ίδια αλλά.....
Η πρωτη εντύπωση αρνητική αλλά λέω ας συνεχίσω πάλι.. Βγάζει μηχανικά τα ρουχα, πολυ μπλά μπλά, μπανακι , μηχανική πίπα καθόλου γλυψιμο - την πείραζαν οι τρίχες..
Ε' τελειώσαμε μετά από 2-3 στασεις, χωρίς συμμετοχή από μέρους της- μετά για δεύτερη φορά πίπα -παλι καλα που σηκώθηκε ο λεβέντης!! φεύ, για να ολοκληρώσει την ώρα, πανω στο χύσιμο τραβιέται και τα απλώνει στο χέρι (δεν τα παίρνει στο στομα/πρόσωπο οπως υποθέτεις από το "ολα" της τσατσας!)
Αν είναι ίδια και η φίλη της...
http://www.adoos.gr/post/21155151/lesviako_fotia
τοτε αστα ..Σε γενικές γραμμές χαλια για μένα θα έλεγα
συννενόνηση με το γραφείο 120Ε, δεν γίνεται παρακάτω λέι - ολα εκτος από αναλ!! αντε λέω ..
Εμφανίζεται κοπέλλα κοντούτσικη 160-165, απο Lanzarote μου είπε, με στρογγυλό προσωπάκι με προγουλακι, καλό σωματάκι - μετα που ξαναείδα την φωτο της αγγελίας έμοιαζε αλλα με πολύ-πολυ ρετους - ήταν η ίδια αλλά.....
Η πρωτη εντύπωση αρνητική αλλά λέω ας συνεχίσω πάλι.. Βγάζει μηχανικά τα ρουχα, πολυ μπλά μπλά, μπανακι , μηχανική πίπα καθόλου γλυψιμο - την πείραζαν οι τρίχες..
Ε' τελειώσαμε μετά από 2-3 στασεις, χωρίς συμμετοχή από μέρους της- μετά για δεύτερη φορά πίπα -παλι καλα που σηκώθηκε ο λεβέντης!! φεύ, για να ολοκληρώσει την ώρα, πανω στο χύσιμο τραβιέται και τα απλώνει στο χέρι (δεν τα παίρνει στο στομα/πρόσωπο οπως υποθέτεις από το "ολα" της τσατσας!)
Αν είναι ίδια και η φίλη της...
http://www.adoos.gr/post/21155151/lesviako_fotia
τοτε αστα ..Σε γενικές γραμμές χαλια για μένα θα έλεγα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 24, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια