Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 49 10
Call-Girls 132279
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Να γράψουμε λοιπό και μία ακόμα εμπειρία με cg και μάλλον την καλύτεηρ που είχα μέχρι τώρα. Η κοπέλλα σε κερδίζει, κατ' αρχήν, με τον αριστοκρατικό αέρα και το ντύσιμότης, π[ροσεγμένο φουστάνι, γόβες κλπ.. Το ίδιο ισχύει, σε λίγο μικρότερο βαθμό και για τη φίλη της την Amanda. Το' χουνε φαίνεται αυτά τα κορίτσια από την Βουλγαρία. Βουλγάρα, λοιπόν, που γουστάρει πολύ έλληνες, όπως λέει, και γουστάρει πολύ και το.. άθλημα. Αυτό φαίνεται και θα το εξηγήσω πιό κάτω. Από εμφάνιση νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή, καλά το σώμα της εμένα μου αρέσει τρελλά, το πρόσωπο όμορφο, αλλά λόγω παλαιού αυτχήματος έχει ένα πρόβλημα στα χείλη που δεν με χάλασε καθόλου. Επίσης διαθέτει φορβερά εκφραστικά μάτια. Το σημαντικό όμως είναι ότι μιλάει άψογα ελληνικά και, κυρίως, συμμετέχει, συμμετέχει πάρα πολύ, αισθάνθηκα κάποια στιγμή ότι ήμουνα με την γκόμενά μου... καταπληκτική πίπα, μου ζήτησε μόνη της δεύτερη φορά, για΄τι λέιει δεν είχε γαμηθεί τις δύο τελευταίες μέρες.. τι άλλο να προσθέσω... Νομίζω ότι στα λεφτά αυτά, τα 170, είναι μία εξαιρετική περίπτωση που δεν χάνει σε τίποτα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα την ξανατιμήσω!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2011
"μου ζήτησε μόνη της δεύτερη φορά, γιατί λέει δεν είχε γαμηθεί τις δύο τελευταίες μέρες.."
δηλαδή χάρη της έκανες!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1