Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεν είναι από Τσεχία (αν και επέμενε όλη την ώρα ότι όντως είναι) αλλά δε με πείραξε καθόλου ... κι αυτό γιατί είμαι φανατικός φυσικομεγαλοβυζάκιας και έπαθα την πλάκα μου ... άλλωστε γι' αυτό τη φώναξα ελπίζοντας οι βύζοι να είναι αντίστοιχοι της φώτο, καθώς δεν πολυπίστεψα την πρώτη κριτική ... ευτυχώς μου βγήκε το κασκαντεριλίκι
Ό,τι βλέπετε στις φώτο παίρνετε ... πίσω από τη μάσκα κρύβονται μεγάλα ωραία (μη τσέχικα) καστανά μάτια, η ηλικία της είναι 20 ή λίγο παραπάνω, κάτι που φαίνεται και από τη ντροπαλή και σφιγμένη συμπεριφορά της στην αρχή, αλλά αν αισθανθεί άνετα είναι μια χαρούλα και στο σόσιαλ (ευχάριστη με πολύ καλά ελληνικά η "τσέχα") και στο κρεβάτι ...
Το πρόσωπο είναι ωραίο και γλυκό (χωρίς να είναι θεά) με επίκεντρο τα μάτια και τις χειλάρες της. Το σώμα είναι πολύ καλό αν και αγύμναστο καλά καταμερισμένο και με βελουδέ δέρμα της ηλικίας ... επίκεντρο φυσικά οι βυζάρες με τέλειο μέγεθος, πολύ καλό σχήμα, σφιχτές και με κεντραρισμένη μικρή ροζ ρώγα ... ααααααααααααααααχ
Στο διαταύτα τώρα ... όπως είπαμε ... στην πορεία και γλωσσόφιλα δίνει και το τσιμπουκτί το κατέχει με περιποίηση ευρύτερη και ενυδάτωση ... και το σφυροκόπημα το αντέχει ... και της αρέσει να παίζεις με τις βυζάρες της και ξέρει και αυτή να τις χρησιμοποιεί κατάλληλα ... ααααααααααααχ ... έτσι ώστε αν δεν πρόσεχα μεγάλος άνθρωπος θα έπαιρνε καθεμιά από τις 2 καταθέσεις λιγότερο από 5λεπτο ... και ήθελα να πάρω πίσω πόρτα αλλά ξεχάστηκα ο βυζόπληκτος Γλώσσα

Με λίγα λόγια μου βγήκε το κασκαντίρι σε καλό ... πέρασα καλά και θα ξαναπάρω

ΥΓ: το πρακτορείο καλό, μόνο που θα έπρεπε να σου λέει από πριν ότι μετά την πρώτη, κάθε κατάθεση είναι και 20άρι ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί