Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 17 10
Call-Girls
38943
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πολύ καλή περίπτωση απεδείχθη η Ταμάρα...και ευχαριστώ τους συναγωνιστές που με έπεισαν με τις κριτικές τους. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η συνεννόηση με το πρακτορείο πολύ καλή και με ιδιαίτερη ευγένεια. Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού με sms ή να μιλήσεις τηλεφωνικά αν επιθυμείς. Το κορίτσι ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα, αλλά δεν ανέβηκε πριν ζητήσουν και λάβουν την έγκριση μου γι' αυτό από το πρακτορείο, κάτι το οποίο θεωρώ πολύ επαγγελματικό.
Η Ταμάρα είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι καλύτερη απ' ότι στις φωτογραφίες. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πιο ακριβοπληρωμένα city tours. Το πρόσωπό της χαρακτηρίζει ισομερώς γλυκύτητα και sex appeal (κοινώς γλυκό και καυλιάρικο μαζί). Ευχάριστο social time, χωρίς διάθεση να σου φάει χρόνο και εφόσον βλέπει ότι έχεις όρεξη να πεις δυο κουβέντες.Γρήγορο ντουσάκι και έτοιμη για δράση. Καταπληκτικό κορμί (όχι ιδιαίτερα ψηλή για όσους θέλουν δίμετρες, έγω την βρήκα στο τέλειο ύψος), νεανικό, απαλό, ευωδιαστό. Μικρό στήθος αλλά καλοσχηματισμένο και με ωραία ρώγα. Οπίσθια από άλλο πλανήτη και γενικά πολύ προσεγμένη. Το μουνάκι μοσχομυριστό και περιποιημένο, το ίδιο και η κωλοτρυπιδίτσα όποτε σε "καλούν" να τα γλείφεις με τις ώρες. Η πίπα της, όπως έχει γραφτεί, είναι φ ο β ε ρ ή, deepthroat, χτυπήματα ψωλοκέφαλου στη γλώσσα κλπ. Εναλλαγή 3-4 στάσεων - στα τέσσερα είναι όνειρο να βλέπεις το θεϊκό κωλαρακι της- και στο τέλος αφαίρεση προφυλακτικού για λιγό φοβερό γλείψιμο και χ.... στο στοματάκι. Έπειτα με το χαμόγελο στα χείλη, στο μπάνιο για να καταλήξουν τα "εν δυνάμει" παιδια μου στο νηπτήρα και μετά στην αποχέτευση
Να σημειώσω ότι παρ'όλο που είχα διακριτικά αφήσει τα χρήματα στο τραπέζι του καθιστικού όπου τα λέγαμε στην αρχή της συνάντησης, δεν τα πήρε εξ αρχής αλλά μετά το τέλος που ξανακάτσαμε για 2-3 λεπτά, της τα έδωσα εγώ. Γενικά πέρασα πολύ ευχάριστα και ίσως έβαζα υψηλότερες βαθμολογίες αν μου επέτρεπε το σύστημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2011
ωραίος...για πρωτάρης έχεις πλούσιο λεξιλόγιο ,μπράβο φίλε!!!
NITRO
23 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
ευχαριστώ, έμπνευσή μου οι εμπειρότεροι συνάδελφοι ;)
eridon1877
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2