Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 42 10
Call-Girls
132604
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Εχουν γραφτεί πολλές κριτικές για την Τζένη και από τις φώτος,κάτι με προέτρεπε να την δοκιμάσω.Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες,τελικά πριν από λίγο καιρό καταφέραμε να συναντηθούμε.Η Τζένη είναι μια γλυκιά κοπελίτσα με ωραίο πρόσωπο αν και υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά οστεοδομής και γωνιών του προσώπου, που προδίδουν αμέσως την καταγωγή της.Δεν ξέρει και πολύ καλά ελληνικά.Συνεννοείσαι άνετα βέβαια αλλά δεν είναι και για συζήτηση.Ορεξάτη αλλά και δεκτική, σε αφήνει να κάνεις παιχνίδι αλλά ανταποκρίνεται τέλεια.Πολύ καλή συμετοχή και στα φιλιά και στο παιχνίδι και στο σεξ.Εχουν ακουστεί διάφορα περί υγιεινής της.Εγώ διαπίστωσα τα ακριβώς αντίθετα.Έκανε μπάνιο τρεις φορές,κανονικά με σαπούνι ενώ είχε φέρει και χρησιμοποίησε και στοματικό διάλυμα πριν το στίβο μάχης.Ίσως αρχίζει να σκέφτεται αλλιώς κάποια πράγματα.Να κάνω κι εγώ μνεια για το μασάζ της αλλά μου φάνηκε πολύ λίγο σε διάρκεια.Αλλά τι να προλάβεις να κάνεις μέσα σε μια ρημαδο-ώρα??? Πάντως πρέπει να της δώσω και έξτρα πόντους για το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που μέσα σε μια ώρα,τελείωσα δύο φορές και αυτό γιατί αυτή με παρέσυρε και σε δεύτερο γύρο.Συνήθως δεν μου φτάνει η μια ώρα και για δεύτερη φορά γιατί δεν θέλω να βιάζομαι (η βιασύνη φέρνει άγχος και το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός την ώρα του σεξ)και μου αρέσουν πολύ τα προκαταρτικά και τα παιχνιδάκια, πριν την διείσδυση κι έτσι δεν μένει χρόνος και για δεύτερο γύρο.Σκοπός είναι να το ευχαριστιέσαι κι όχι ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε.Ποιότητα κι όχι ποσότητα.Εύσημα όμως στην Τζενούλα που με έκανε τούρμπο.Και ποιότητα λοιπόν και ποσότητα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;