Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 53 10
Call-Girls 154627
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντηση με τη Βανεσσα το Νοεμβριο σπιτι μου. Το ραντεβου κλειστηκε απο το τηλεφωνο μια ημερα πριν για την επομένη στις 12 το βραδυ . Η κοπελα ηρθε ακριβως στην ωρα της .
Αρκετα φιλικη και ανετη καθισαμε στο σαλονι, μιλησαμε 10' ( με ειχε συνεχεια αγκαλια και με χαιδευε ).Στην συνεχεια την οδηγησα στην κρεβατοκαμαρα οπου αρχισε να γδυνεται.Με ρωτησε αν θελω να με φιλησει στο στομα , δεχτηκα . Γενικα ρωτουσε τι ήθελα και δεν εκανε βεβιασμενες κινησεις , οπως και αν θελω ακαποτη πιπα ή με καποτα . Ειναι επαγγελματιας 100% και γουσταρει αυτο που κανει . Σε καμια περιπτωση δεν ενιωσα αβολα ή οτι προσποιειται. Κραυγες σε λογικα επιπεδα και ωραιες ποζες και στησιματα που σε αναβουν . Ιεραποστολικο , στα 4 και καταθεση μεσα της , ακολουθησε συζητηση στο κρεβατι
πολυ ευχαριστα για περιπου 15' .Ειμασταν αγκαλια και καθ'ολη την διαρκεια με χαιδευε και με φιλουσε στο στηθος .Στον δευτερο γυρο τα εδωσε ολα για να με ικανοποιησει , σαν να το ζητουσε να την χυσω , οπως και εγινε μετα απο σφυροκοπημα και τελεια πιπα ( με προφυλακτικο παντα ) τελειωσα στο προφυλακτικο ενω το ειχε στο στομα της . Δεν θα ειχε προβλημα να την χυσω στο προσωπο ή στο στομα , αυτο ηταν δικη μου επιλογή . Οπως επισης δε ξερω αν δινει κωλο , δεν ρωτησα καν Κουλ . Επισης στην αρχη δεν ηταν υγρη οταν μπηκα , αλλα σιγα σιγα αρχισε να σταζει . Η επικοινωνια εγινε στα Αγγλικα που τα μιλαει πολυ καλα . Στο τελος δεν βιαστικε να φυγει παρολο που ειχαμε ξεπερασει την ωρα για λιγο και δεχτηκε τηλεφωνημα .
Εγω περασα ευχαριστα την ωρα μου μαζι της και ευχαριστως θα το ξαναεκανα . Η κοπελα ειναι με το χαμογελο στα χειλη οταν πρεπει ( δε χασκογελαει απο αμηχανια σε καμια περιπτωση ).
Υ.Γ Ειναι το πρωτο call girl που πηγαινω .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί